Suriye'de Spor Dünyası da normal devam ediyor: İşte Süper Lig'den haberler

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Suriye'de belirli dar bölgeler hariç ülke genelinde hayat normal akışında devam ediyor. Spor dünyasında özellikle futbol karşılaşmaları da savaş öncesi günlerine döndü.

Suriye Arap Haber Ajansı'nın yayınladığı Suriye Süper Lig'inden haberler şöyle;

Süper ligde Kerame bugün Şam Teşrin Stadında Fütüvve ile 7. Tur müsabakaları çerçevesinde oynadığı karşılaşmayı 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmanın tek golü Ali Ramazan’dan geldi.

Homs el Basil Stadında oynanan Vesbe-Teşrin maçında gülen taraf teşrin oldu. Konuk ekip Teşrin 21 ve 45+3’te Alaa Dali ve Mahir Dabul kaydederken Vesbe’nin tek golü 85.

Dakikada Sair el Şami kaydetti.

İttihat ise bu hafta Şurta takımını 3-1 mağlup edrek ilk galibiyetini elde etti.

Halep Hamadaniye Stadında ise Hürriyet konuk ettiği Ceble karşısında 2-1 mağlup oldu.

Ordu takımı ise Tartus Beledi Stadında Sahil takımının konuğuydu. 67. Dakikada Mümin Naci’nin attığı tek golle 3 puanın sahibi olan taraf konuk ekip Ordu’nun oldu.

Şam Feyha Stadında ise Vahde Harcelle’yi 2-1 ile geçerken, Hattin konuk ettiği Talia ile golsüz berabere kaldı.

Bu sonuçlardan sonra Kerame 19 puanla lider, ardından 18 puanla Teşrin, Ordu 16, Vahde 14, Hattin 13, Ceble 12, Vesbe 11, Talia 9, Şurta 6, Hürriyet 5, Harcelle ve İttihat 4’er puanda, Sahil ve Fütüvve ise 2’şer puanda.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.