Putin NATO ülkelerini tehdit etti: Her şey mümkün olabilir!

Devlet başkanlığı görevine yeniden gelen Putin, NATO üyesi ülkeleri savaşla tehdit ederek, Ukrayna'daki savaşı sürdüreceğini söyledi.

Rusya genelinde seçimleri kazanarak yeniden devlet başkanlığına gelen Vladimir Putin'in tehditvarî söylemleri dikkat çekti. Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne yönelik topyekûn işgalin başlatma emri veren Putin, bu kez de NATO üyesi ülkeleri tehdit etti. 

Rus propaganda basını Interfax'ın haberine göre Putin, olası bir durumda NATO üyesi ülkelerin Üçüncü Dünya Savaşı'na bir adım uzakta olacağını dile getirdi. NATO ile doğrudan bir çatışmanın yaşanıp yaşanmayacağı sorusuna, "Günümüz dünyasında her şeyin mümkün olduğunu düşünüyorum." yanıtını veren Putin, Ukrayna'daki savaşı sürdüreceğini söyledi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.