Papa'nın Irak ziyaretinde Kürdistan haritası rezaleti!..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Irak’a resmi ziyarette bulunan Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Franciscus, sözde Kürdistan propagandası ile gündeme geldi. Papa’nın ziyaretine ilişkin pul bastıran Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), pulda sözde Kürdistan haritasını paylaştı. Türkiye’nin toprak bütünlüğüne göz dikme cüretinde bulunan Erbil yönetimi büyük tepki topladı. Papa’nın Irak temaslarında Irak Türkmen Cephesi ile görüşmemesi de dikkat çekti.

Papa Franciscus, 5 Mart 2021 tarihinde Irak’a resmi ziyaret düzenledi. Papa’nın büyük yankı uyandıran ziyareti çerçevesinde Irak Türkmenlerinin resmi temsilcisi Irak Türkmen Cephesi ile görüşmemesi dikkat çeken gelişmelerden olmuştu. Papa’nın bugün Erbil’deki temasları kapsamında, sözde Kürdistan haritasının basıldığı pul büyük tepki topladı.

TÜRKİYE TOPRAKLARINA GÖZ DİKTİLER: PAPA’NIN ZİYARETİNDE SÖZDE KÜRDİSTAN REZALETİ!

Ziyaretin son gününde, Papa’nın gelişiyle ilgili pul bastıran Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) büyük bir skandala imza attı. Pulda sözde Kürdistan propagandası yapıldı. Papa’nın başının üzerinde bulunan haritada ise Türkiye’nin Hatay, Sivas, Erzurum, Kars gibi birçok il yer aldı.​​​​​

 Türkiye’yi parçalamaya yönelik propaganda kapsamında paylaşılan skandal harita büyük tepki topladı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.