İsrail Ateşkes sonrası bombardımana başladı: Can kaybı sürekli artıyor

İsrail ile Hamas arasındaki varılan anlaşma kapsamında 24 Kasım Cuma günü yerel saatle 07.00’de (TSİ 08.00) yürürlüğe giren insani ara sona erdi.

İsrail Saldırı Kuvvetleri’nin insani aranın son bulmasının ardından Gazze Şeridi’ne gerçekleştirdiği saldırılarda can kaybı arttı.

Gazze’deki Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, insani aranın sona ermesinden sonra 3 saat içinde İsrail’in saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 32’ye yükseldiği bildirildi.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref El-Kudra ise İsrail’in insani aranın sona ermesinin hemen ardından Gazze Şeridi’nde yeni katliamlar gerçekleştirdiğini, çok sayıda can kaybı ve yaralı olduğunu aktardı.

Kudra, insani aranın sağlık sistemine faydası olmadığını, Gazze Şeridi’ndeki tüm hastanelere tıbbi malzeme ve yakıt akışının sağlanması gerektiğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.