İşgalci Rus ordusu, Çernobil Nükleer Santrali'ne girdi!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ukrayna, Çornobıl (Çernobil) Nükleer Santrali’nin Rusya tarafından ele geçirildiğini kaydetti.

Ukrayna yönetimi, Çernobil Nükleer Santrali’nin kontrolünü kaybettiğini açıkladı. Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada Rus işgalcilerin Çornobıl’i (Çernobil) ele geçirdiği bildirildi. Çernobil Nükleer İstasyonu personeli esir alındı. Bölgede durumun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

RUS BİRLİKLERİ, RUSYA, BELARUS VE İŞGAL ALTINDAKİ KIRIM’DAN UKRAYNA’YA SALDIRIYOR

Ukrayna Devlet Sınır Servisi yaptığı açıklamada, Rus ordusunun bu sabah saat 05.00 civarında Ukrayna-Belarus sınırından, işgal altındaki Kırım’dan ve Rusya-Ukrayna sınırından saldırmaya başladığını duyurdu. Öte yandan Rusya Savunma Bakanlığından bu sabah yapılan açıklamada Ukrayna’daki askeri altyapının, hava savunma tesislerinin, askeri havaalanlarının yüksek hassasiyetli silahlarla devre dışı bırakıldığı bildirildi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.