İnsanlığın bitti yer: Gazze'de can kaybı 20 bine dayandı!..

İsrail ordusunun Gazze'deki katliamı devam ediyor.

Gazze'deki sivil ölüm sayısı bugün itibariyle 19 bin 667 kişi..  

Sağlık Bakanlığı Gazze Sözcüsü Eşref el-Kudra, dünya basınına yaptığı açıklamada İsrail güçlerinin, son 24 saatte Gazze'nin tüm bölgelerinde katliamlarını sürdürdüğünü ve  son saatlerde 214 kişinin daha yaşamını yitirdiğini, 300 kişinin ise yaralandığını ifade etti.

Kudra'nın bu yazılı açıklamasında, 7 Ekim'den bu yana öldürülen Filistinlilerin sayısının 19 bin 667'ye, yaralıların sayısının da 52 bin 586'ya yükseldiği bilgileri de yer aldı.

Enkaz altında hala binlerce kişi bulunduğunu ve hastanelerde hizmetlerin durduğunu vurgulayan Kudra; saldırılar nedeniyle sağlık sektörünün çöktüğünü, binlerce hasta, kadın, çocuk ve yaralının tedavi olamadığını ve İsrail'in dünyanın gözü önünde Gazze'de işlediği katliamları gören uluslararası toplumun sessizliği karşısında şaşkın olduğunu da söyledi.

bursaarena.com.tr

(Fotoğraf: TRT Arşiv)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.