Ermenistan Ordusu'ndan Azerbaycan topraklarına İran yapımı SİHA saldırısı! 2 Günde 2 Şehit..

Dr. ELVİN ABDURAHMANLI

Ermenistan Ordusu, Azerbaycan topraklarına terörist saldırılarına devam ediyor.

Ermenistan ordusu Azerbaycanın Basarkeçer ilçesi, Zod kasabasındaki Azerbaycan askeri mevkilerine dün saat 18.00 sularında  provokasyon amaçlı bir terör saldırısı daha gerçekleştirdi.

D-30 Havan topları ile başlatılan saldırı sonucu Azerbaycan Askeri Garayev Mehemmed Mahiroğlu şehit olmuştur.

Geçtiğimiz 10 Mayıs günü de yine Zod kasabasından, Tovuzgala, Ezizli ve Karakilse kasabalarına yönelik terör saldırısı sonucu Asker Novruzelizadeoğlu Orhan'ı şehit etmişler idi..

10 Mayıs'tan itibaren Ermenistan Ordusu tarafından  (İRAN yapımı) SİHA savaş araçları kullanılmak suretiyle Azerbaycan'ın askeri mevkilerine saldırılar devam etmektedir.  Bunlarla da yetinmeyen Ermeni Ordusu'nun, sivil yerleşim yerleri, TEM otoyolu ve köy yolu güzergahlarına tuzaklar kurarak mayın döşedikleri de öğrenilmiştir.   

Ermenistan Ordusunun terör saldırıları sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, sevenlerine ve ailesine sabır dileriz.

Başın sağolsun Azerbaycan!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.