Ermenistan, Azerbaycan ordusunun mevzilerine ateş açtı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan’ın sınırda durumu gerginleştirmeye çalıştığını bildirdi. Ermenistan askerleri, iki ülke sınırının Kelbecer istikametindeki Azerbaycan mevzilerine havan topları ve büyük çaplı silahlarla ateş açtı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı bugün yayımladığı açıklamada, Ermeni birliklerin 2 Haziran akşam saatlerinden 3 Haziran gece saatlerine kadar Kelbecer ilinin Zeylik ve Yellice köyleri istikametindeki Azerbaycan mevzilerine ateş açtığını açıkladı. Bakanlığın açıklamasında, Azerbaycan birliklerinin, havan topu ve büyük çaplı silahlarla ateş açan Ermenistan birliklerine anında karşılık verdiği belirtildi.

Öte yandan açıklamada, “Ermeni tarafı, kendi kamuoyunun dikkatini iç süreçlerden uzaklaştırmak için büyük çaplı silahlar kullanarak sınırdaki durumu gerginleştirmeye çalışıyor.” ifadelerine yer verildi. Provokasyonların tüm sorumluluğunun Ermenistan yönetiminde olduğu vurgulandı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.