Biden tekrar tekrar itiraf etti: "Ben bir siyonistim"

İsrail'in Gazze'deki soykırımına sınırsız destek veren ABD Başkanı Joe Biden, bir siyonist olduğunu tekrar tekrar açıkladı.

ABD Başkanı Joe Biden NBC kanalının "Late Night With Seth Meyers" programına katıldı. Milli Gazete'nin aktardığına göre, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına koşulsuz desteğini açıklayan Biden, kendisinin siyonist olduğunu tekrar tekrar söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail devletinin kurulmaması durumunda dünyada tek bir Yahudi'nin dahi güvende olmayacağını iddia etti. Biden, "Siyonist olmanız için Yahudi olmanıza gerek yok. Ben bir siyonistim, İsrail olmasaydı, dünyada tek bir Yahudi bile güvende olmazdı." ifadelerini kullandı.

"BEN BİR SİYONİSTİM!"

Biden, İsrail'in kendileri ve Filistinliler için barışa sahip olma fırsatını değerlendirmesi gerektiğine dikkati çekerek, "Siyonist olmanız için Yahudi olmanıza gerek yok. Ben bir siyonistim, İsrail olmasaydı, dünyada tek bir Yahudi bile güvende olmazdı." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.