Amerikan Yahudi Demokratlar Konseyi Joe Biden’i destekliyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Amerikan Yahudi Demokratlar Konseyi JDC, geçtiğimiz cuma günü yaptığı açıklamada, önümüzdeki ABD Başkanlık seçimlerinde Başkan eski Yardımcısı Joe Biden’i resmen desteklediğini duyurdu.

Şalom'un haberine göre, Yahudi grubun açıklamasında Biden’in de konu hakkındaki görüşü yer aldı.

JDC, Biden’in başkan olursa antisemitizmle savaşta daha başarılı olacağını, ABD-İsrail ilişkilerinin de güçleneceğini savundu. JDC, Biden’e yazdığı kamuya açık mektupta  şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Biden, siz, bizimle ‘Yahudi inancının dünyayı daha iyi bir yer yapma’ felsefesini paylaşmaktasınız. Sizinle antisemitizmle daha iyi savaşılacağına ve ABD-İsrail ilişkilerini daha da ileri götüreceğinize inanıyoruz.”

Biden de yazdığı cevapta şunları belirtti: “JDC, bizi birleştiren  Amerikan ahlaki değerlerini savunmada, barış içinde yaşayacak  Yahudi ve demokratik İsrail için de önemli bir sestir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.