Afganistan'ın en büyük askeri hastanesine bombalı saldırı: 15 ölü, 34 yaralı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Afganistan’ın başkenti Kabil’de ülkenin en büyük askeri hastanesine bombalı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 15 kişi öldü ve 34 kişi de yaralandı.

Afganistan’ın başkenti Kabil’de bugün ülkenin en büyük askeri hastanesi yakınlarında bombalı saldırı düzenlendi. İlk bomba Vezir Ekber Han bölgesindeki Serdar Muhammed Davud Han Hastanesi’nin önünde infilak ettirildi. Daha sonra çevrede ikinci bir patlamanın daha meydana geldiği öğrenildi. Patlamalardan sonra hastanenin içerisinden silah sesleri duyulduğu aktarıldı.

KABİL’DEKİ BOMBALI SALDIRIDA 15 KİŞİ ÖLDÜ, 34 KİŞİ YARALANDI

Söz konusu saldırıda ilk belirlemelere göre 15 kişi hayatını kaybetti ve 34 kişi yaralandı.

Kabil’i 15 Ağustos 2021 tarihinde ele geçirerek Afganistan’ın yönetimini fiilen devralan silahlı terör örgütü Taliban yetkililerinin ise olayla ilgili henüz açıklama yapmadığı ve bölgeye giriş çıkışların kapatıldığı aktarıldı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.