ABD Polisinden bir cinayet daha:  "Polisin 6 dakika boyunca yüzünü asfalta bastırdığı genç öldü"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

ABD - Arizona eyaleti polisleri tarafından 6 dakika boyunca kafası sıcak asfalta bastırılan 28 yaşındaki Ramon Timothy Lopez, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, 4 Ağustos'ta polisin bir erkeğin şüpheli davrandığını ve insanların arabalarına baktığını iddia eden bir ihbarın ardından yaşandı.

ALKOL ÇALDIĞI AÇIKLANDI

TRT'nin KNXV-TV'den aktardığı habere göre Phoenix kentindeki bir dükkandan alkol çaldığı ihbar edilen 28 yaşındaki Ramon Timothy Lopez'in, olaydan sonra kaçtığı ve kendisine ulaşan polis memuruna şişe fırlattığı görüldü.

Daha sonra diğer polislerin gelmesiyle yakalanıp kelepçelenen Lopez yere yatırıldı ve 6 dakika boyunca vücudu sıcak asfalta bastırıldı.

abd-4648.jpg

Baygınlık geçiren Lopez, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polisler hakkında soruşturma başlatıldı.

Lopez'in kardeşi David Gonzales, KNXV-TV'ye verdiği röportajda, “Kimse mükemmel değil ama o da böyle bir şeyi hak etmedi” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.