Uludağ'da kar ve rezalet diz boyu: Skandal görüntülere tepkiler çığ gibi büyüyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

 Uludağ'daki kayak kış turizmi, pandemiye rağmen tam kapasite ile devam ediyor... Otellerdeki yerli ve yabancı turistler pandemi kısıtlamalarından muaf tutulurken, o insanların parti görüntüleri ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Sanatçı Işın Karaca "Sinirlerim bozuldu. Kanser hastası annemi 1 yıldır görmüyorum. Madem durum bu, HES kodu ile açalım her yeri ve her koyun kendi bacağından asılsın" diyerek tepki gösterdi.

Uludağ’da geçen hafta sonu otellerdeki doluluk oranı yüzde 100’e yaklaştı. Hava sıcaklığının eksi 1 derece olarak ölçüldüğü bölgede konaklayan yerli ve yabancı turistler, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuldu.

TEDBİRLERİ HİÇE SAYIP EĞLENDİLER

Sözcü'nün haberine göre, farklı otellerde düzenlenen eğlencelerde, corona kısıtlama kuralları arasında yer alan maske ile sosyal mesafeye aldırılmadığı dikkat çekti. Pek çok noktada müzik eşliğinde kalabalık grupların geç saatlere kadar eğlendiği gözlendi.

Binlerce kişi kısıtlamalar yüzünden maddi olarak kayıp yaşarken otellerin dolup taşması, pandemi kurallarına dikkat edilmemesi vatandaşları isyan ettirdi.

Tepki çeken görüntülere vatandaşlar sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi:

“SİNİRLERİM BOZULDU”

– Sanatçı Işın Karaca: Sinirlerim bozuldu. Ağlamamak için gülüyorum. Kanser hastası annemi tam 1 yıldır görmüyorum. Eh madem durum bu olabiliyor HES kodu ile açalım her yeri, ve her koyun kendi bacağından asılsın misali olalım. Zira biri yer, biri bakar! Kıyamet bundan kopar! Asla provakasyon derdinde değilim. Ama bu olurken, benim kızım okula gidemezken, 30 kişilik ekibim evinde çalışamazken susmam değerlerime aykırı olurdu!

– Turizmcilere her şey serbest ama küçük esnafa gelince corona var.

– Bu nasıl bir çifte standart böyle? Yasaklar kalktı da bizim mi haberimiz yok?

– Uludağ’da kayak pistlerinin ve otellerin açılması sayısal patlamaları etkilemiyor mu?

“CORONA EZİLEN HALKA ETKİ EDİYOR ANLAŞILAN”

– Bu corona virüsü sadece ezilen halka etki ediyor anlaşılan!

– Kayak merkezlerindeki otel ve kafeler de virüs bulaşmıyor, ama benim aylardır kapalı olan iş yerim de bulaşıyor.

– Eğer Uludağ’da büyük bir otelin varsa açıp sınırsız işletebiliyorsun, hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Eğer Ümraniye’de küçük bir börekçi dükkanın varsa sadece dışarıya servis yapabiliyorsun, çünkü salgın var.

“CORONA ZENGİNE BULAŞMIYORMUŞ!”

– Hani nerde sosyal mesafe? 18 yaşın altındakilerin dışarıya çıkması yasak değil mi? Uludağ’da turistik bölgelerde otellerde kayak merkezlerinde uçaklarda virüs yok mu? Sadece küçük esnafın iş yerlerinde
mi var? Zenginde virüs yok fakirde mi var?

– Sokakta tek başına yürüyen adama ceza kesilen ülkede, Uludağ’da parti yapmak serbest. Corona zengine bulaşmıyor muymuş? Çifte standartınız batsın.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.