Türk modacı Ukrayna Moda Haftası'nda

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ukrayna’da 5-8 Şubat 2021 tarihleri arasında düzelnenen Ukrayna Moda Haftası’na, Türkiye’den modacı Cihan Nacar katılıyor. Etkinliğin çevrimiçi olarak takip edilebileceği duyuruldu.

Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Emine Ceppar, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla, Ukrayna Moda Haftası’ndan bahsederek, “2021 Ukrayna Moda Haftası (UFW2021) için tarihi kaydedin (5-8 Şubat). Zor zamanlar göz önüne alındığında, bu yıl #UFW2021 çevrimiçi olacak ve (kayıt olmadan tüm cihazlardan) satın alınarak seyredilebilecek. Katılın ve keyfini çıkarın!” dedi.

Türkiye’nin Kıyiv Büyükelçiliği de Twitter’da Ceppar’ın paylaşımını alıntılıyarak, “Türkiye sadece güçlü bir tekstil endüstrisine değil, aynı zamanda parlak tasarımcılara da sahip. Bu yıl Türk tasarımcı Cihan Nacar, 2021 Ukrayna Moda Haftası’nda koleksiyonunu sunuyor (5-8 Şubat).” diye kaydetti.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.