Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden salı günü için uyarı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yurt geneli için hava durumu raporu yayımlandı. Rapora göre, salı günü kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlı hava tüm Marmara'yı etkisi alına alacak. Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz kuvvetli yağışların etkisi altında olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt geneli için hava durumu raporunu yayımlandı. 

Yayımlanan rapora göre, yağışların yer yer devam ettiği haziran ayının ilk günlerinde, sıcaklıklar kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin altına inecek.

Cuma günü yağışlar Karadeniz kıyılarını etkisi altına almayı sürdürecek. Marmara Bölgesi'nde ise kapalı bir hava hakim olacak. Akdeniz ve Ege'de ise güneş yüzünü gösterecek.

Hava sıcaklıklarının hafta sonunda kuzey ve iç kesimlerde biraz artacağı, kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

SALI İÇİN KRİTİK UYARI

Salı günü kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlı hava tüm Marmara'yı etkisi alına alacak. Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz kuvvetli yağışların etkisi altında olacak.

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.