Karın tadını çıkarmak isteyen Bursalılar, "tipi kabusu" yaşadılar

Bursa'da karın tadını çıkarmak için yüksek kesimlere araçları ile çıkan günübirlikçiler, dönüşte tipiye yalandı. Çok sayıda araç kardan kapanan yolda mahsur kaldı.

Bursa’da çok sayıda araç kardan kapanan yolda mahsur kaldı.

Bursa’nın İznik ilçesinde, karın tadını çıkarmak için dağ köylerine araçları ile çıkan günübirlikçiler, dönüş yolunda tipiye yakalandı.

image small

Çok sayıda sürücü araçları ile karla kapanan yolda mahsur kaldı. Kara saplanan kimi araçların imdadına ise diğer sürücüler yetişti.

Karla kapanan yol, Bursa Büyükşehir ve İznik Belediyesi ekiplerinin 2 saat süren çalışmanın ardından trafiğe açıldı.

image small

ULUDAĞ YOLU’NDA 20 KİLOMETRELİK ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Sözcü muhabirlerinin haberine göre, Uludağ’da, kar kalınlığı 83 santimetreye ulaşması ile sömestr tatilinin son gününde kayak pistlerine akın eden tatilciler dönüş yolunda yaklaşık 20 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu.

Sürücüler, Uludağ Oteller Bölgesi’nden şehir merkezine inmek için yaklaşık bir buçuk saat boyunca trafikte yavaş ilerleyebildi.

Jandarma ekipleri kış lastiği olmayan ya da zincir takmayan araçların geçişine izin vermezken, karayolları ekipleri 35 personel ve 10 iş makinesi ile yolu açık tutmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
BursaUludağDenizliDoğaKar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.