İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar yeniden normale döndü

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İstanbul’da dün akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle İstanbul’da hava trafiği durdu. Kötü hava şartları ve pistlerin durumundan dolayı tüm uçuşlar durdurulmuştu. Şu anda, İstanbul Havalimanı’nda Türk Hava Yolları’nın kalkışlara başladığı ve uçuşların normale döndüğü öğrenildi.

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı’ndan kademeli olarak kalkış uçuşlarına başladı. İstanbul’da dün akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle İstanbul’da hava trafiği durdu

İstanbul Havalimanı’nda çalışmaları yerinde denetleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Şu an New York uçağı indi ve New York uçağı kalktı. TK 01’i yolladık. Arkasından Miami, Huston’u kaldırdık. Peşinden Londra, Atlanta uçağı kalktı. Uçaklar sırayla geliyor ve gidiyor” ifadelerini kullandı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.