Dağyenice Ultra Maratonu büyük heyecana sahne oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyesi ana sponsorluğunda bu yıl ilk kez düzenlenen Dağyenice Ultra Maratonu, 500’ü aşkın sporcunun katılımıyla gerçekleşti. 4 ana kategoride kıyasıya mücadeleye sahne olan yarışlar sonunda dereceye girenler ödüllendirildi.

Sporun ve sporcunun dostu Nilüfer Belediyesi, bu yıl ilk kez Dağyenice’de düzenlenen Dağyenice Ultra Maratonu’na ev sahipliği yaptı. Dağyenice Göleti’nde sabah saatlerinde başlayan yarışlar 4 ana kategoride düzenlendi. 6 kilometrelik Göl, 13 kilometrelik Ateş, 32 kilometrelik Su ve 59 kilometrelik Toprak parkurlarında 500’ü aşkın sporcu ter döktü.

Ödüllerini Turgay Erdem’in elinden aldılar

Gün boyu süren yarışlar yine gölet etrafında sona erdi. Yarışlar sonunda dereceye girenlere ödüllerini, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer’in elinden aldı.

Ödül töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, organizasyonda emeği geçenleri ve dereceye giren sporcuları kutladı. Dağyenice Göleti’nin Mysia Yolları rotası üzerinde güzel bir bölge olduğunu vurgulayan Başkan Turgay Erdem, doğal güzelliğin bozulmaması için hassas davrandıklarını belirtti. Sıcak havaya rağmen maratona katılan bütün sporcuları kutlayan Başkan Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi’nin her zaman spora destek vereceğini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.