Başkentte bayram boyunca toplu taşıma ücretsiz olacak

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ankara’da, bayramda toplu taşıma ücretsiz olacak. EGO Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklama ile Kurban Bayramı süresince Ankara’da toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını duyurdu.

EGO Genel Müdürlüğünün duyurusuna göre Ankara’da EGO otobüsleri, Metro ve Ankaray 20, 21, 22 ve 23 Temmuz tarihlerini kapsayan Kurban Bayramı süresince ücretsiz hizmet verecek. Bayram süresince Karşıyaka Mezarlığı’nda 4, Sincan-Cimşit Mezarlığı’nda 2 ve Ortaköy Mezarlığı’nda 1 olmak üzere toplam 7 adet solo EGO otobüsü ile sabah 08.00, akşam 18.00 saatleri arasında ring hizmeti verilecek.

Ankara'da bayramda toplu taşıma ücretsiz - Son Dakika Haberleri

EK SEFERLER

EGO otobüslerinin güncellenen hareket saatleri ile güzergahlarına EGO Cep’te uygulaması ve “www.ego.gov.tr” adresinden erişilebilecek. Bayram boyunca yolcu yoğunluğuna göre ilave otobüs ve tren servisleri olacak.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.