Aşırı sıcakların ardından sağanak yağış bekleniyor!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı tahmin haritasına göre, Türkiye'yi etkisi altına alan aşırı sıcakların ardından sağanak yağış bekleniyor. Ancak hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

Sıcak ve bunaltıcı hava yurdun tamamında etkili olurken, cuma günü yurdun doğusunu etkilemeye başlayacak olan sağanak yağış, cumartesi günü etki alanını genişletecek.

SICAKLIKLAR BİRKAÇ DERECE DÜŞECEK

Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve yangının etkili olduğu batı Akdeniz hariç tüm bölgelerde yağış bekleniyor. Yağışlar hava sıcaklıklarını birkaç derece düşürecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin ve Hakkari çevreleri ile Samsun’un doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.