Arızalanan tanker nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İstanbul Boğazı’ndaki gemi trafiği, makine arızası yaşayan tanker nedeniyle askıya alındı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce müdahale başlatıldı.

İstanbul Boğazı’nda Keçilik Koyu mevkiinde makine arızası nedeniyle yolda kalan tankere müdahale için Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce müdahale başlatıldı. İstanbul Boğazı gemi trafiği geçici olarak durduruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “İstanbul Boğazı Keçilik Koyu mevkiisinde makine arızası yaşayan AHMET TELLİ isimli tankerin yanında olan KURTARMA-10 Römorkörümüzün yanı sıra İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri koordinasyonunda KURTARMA-7 Römorkörümüz, KEGM-5 botumuz ve Kılavuz Kaptanımız tankere yönlendirildi. İstanbul Boğazı gemi trafiği askıya alındı” ifadelerine yer verildi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.