Ankara'da yangın! Plazada can pazarı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ankara Söğütözü Mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı. Plaza tahliye edildi.

Ankara'nın Söğütözü semtinde bulunan bir iş merkezinde yangın çıktı. Yanan plazadan kopan alevli parçalar yola düşüyor.

Binadan yükselen dumanlar, gökyüzünü kapladı. Binanın yanan bölgelerinden kopan parçalar yere düşerken, çevrede büyük korku yaşandı. Bina tahliye edilirken, gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. İtfaiyenin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Bu sırada polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

VALİ ŞAHİN: YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Alınan son dakika haberine göre, olay yerine gelerek incelemelerde bulunan ve yetkililerden yangına ilişkin bilgi alan Ankara Valisi Şahin gazetecilere açıklamada bulundu. Şahin, yangının dış cephede meydana geldiğini belirterek, "İtfaiye daire başkanından aldığım bilgiye göre, içeriye herhangi bir sirayet yok. İçeride gerekli tahliyeler tamamlanmış ama bütün katlarda itfaiye ekiplerimiz tek tek kontrol yapıyorlar. Şu ana kadar herhangi bir yaralanma, ya da can kaybı ile ilgili bilgi gelmedi. İnşallah sonuna kadar gelmeyeceğini umut ediyoruz. Ama emniyet ve itfaiye ekiplerimiz kendi üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getiriyorlar. Yangın kontrol altına alınmış ve soğutma çalışmalarına başlanmış durumda. Ankaramıza geçmiş olsun" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Söğütözü Mahallesi'nde bir iş merkezinde çıkan yangının ihbarı saat 17.27'de Ankara İtfaiyesine ulaşmış, ekiplerimiz 17.36'da yangına müdahale etmeye başlamıştır. Ankara İtfaiyesi'nin 8 farklı istasyon ekibi, 20 su ikmal aracıyla yangına aralıksız müdahale etmektedir.  Yangının çıkış sebebi yapılacak inceleme sonucunda netleşecektir." (Yeniçağ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.