İstanbullular Gece 4'ten Sonrasına Dikkat! Elektrik Fırtınaları Yaşanabilir!

Bunaltıcı sıcakların etkili olduğu İstanbullular yerin serin havaya gözünü açacak. Hava Forum, havanın değişeceğini bildirirken elektrik fırtınalara karşı megakentlileri uyardı.

Sonbahara giriş yaparken başta İstanbul olmak üzere ülke geneli yaz boyunca kavurucu sıcaklar etkili oldu. 29 Ağustos'ta itibaren etkili olan Afrika sıcakları bu kez yerini serin havaya bırakmaya hazırlanıyor. Hava Forum, Twitter hesabından İstanbullulara müjdeyi verdi.

Yapılan paylaşımda gece (1 Eylül) saat 04.00'dan itibaren havanın değişeceği bildirilerek 'elektrik fırtınaları'nın yaşanacağı vurgulandı.

Elektrik fırtınalarına dikkat!

Hava Forum'un paylaşımı şöyle:

"İstanbullular müjde. Bu gece 4'ten sonra hava değişmeye başlıyor. Cuma sabahı megakentte ilçe bazlı mini elektrik fırtınaları yaşanabilir. Elektriklenme ile birlikte yerel olarak cuma sabah ve öğlen yağmur da bekliyoruz. Cumartesi de poyraz rüzgarımız da gelecek. Takipteyiz."

halktv

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.