Eyyam-ı bahur sıcakları kavuracak. Meteoroloji uyardı; Yarından itibaren dikkat!

İstanbul'da yarın 'Eyyam-ı Bahur' sıcakları etkili olacak. Meteoroloji'nin tahminine göre, kentte hava sıcaklığı en yüksek 35 dereceyi görmesi bekleniyor. Saat 09.00 ile 12.00 arasında hissedilen sıcaklığın 40 dereceyi görmesi tahmin ediliyor.

Eyyam-ı bahur sıcakları kavuracak. Meteoroloji uyardı. Yarından itibaren dikkat 2

İstanbul, cehennem sıcakları ve Afrika sıcakları olarak da adlandırılan yazın en sıcak günlerinin yaşanacağı "Eyyam-ı Bahur"un etkisine girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminine göre, İstanbul'da yarın sıcak hava etkili olacak.

Eyyam-ı bahur sıcakları kavuracak. Meteoroloji uyardı. Yarından itibaren dikkat 5

Hava sıcaklığının perşembe günü en yüksek 35 dereceyi görmesi bekleniyor. Yarın saat 09.00 ile 12.00 arasında hissedilen sıcaklığın 40 dereceyi görmesi tahmin ediliyor.

Eyyam-ı bahur sıcakları kavuracak. Meteoroloji uyardı. Yarından itibaren dikkat 6

Cuma günü de sıcak havanın etkili olacağı tahmin edilirken, hafta sonu havanın az bulutlu olacağı ve sıcaklığın 1-2 derece düşeceği bekleniyor.

Eyyam-ı bahur sıcakları kavuracak. Meteoroloji uyardı. Yarından itibaren dikkat 7

Sıcak hava dalgası nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm yurttaşların günün en sıcak saatleri olan 11.00-16.00 arasında dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarı yapılıyor.

Yeniçağ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.