Yahudi ailesi Rockefeller 10 yıl önceki raporunda koronavirüsü birebir anlatmış.

Kendisini 'Dünya Devlet Adamı' olarak ilan eden David Rockefeller'in 4. ölüm yıl dönümü geldi geçti. 20 Mart 2017 Günü aile sözcüsü Fraser P. Seitel bir açıklama yaparak öldüğünü duyurmuştu. Ölümünün üzerinden 4 yıldan fazla süre geçmesine rağmen cenaze töreni yapılmadı? Yaşarken insanlık için hazırladığı planlar tıkır tıkır işliyor. Pandemi’yi göremeyen David Rockefeller, sahibi olduğu vakfın da salgın hastalığın çıkacağını ve dünyayı etkileyeceğini açıklamıştı. Vakfı'nın 10 yıl önce yayınladığı raporda, corona virüs salgınını birebir anlattığı ortaya çıktı. Yıllarca da bu bilgiler vakfın internet sitesinde yer alırken, Pandemi zamanında siteden kaldırıldı.

Coronavirüsün insan yapımı bir biyolojik saldırı olduğu iddiaları böylece yeni bir boyut kazanırken, dünya ekonomisi ve siyasetine yön verdiği iddialarıyla, pek çok komplo teorisinin merkezinde olan Rockefeller ailesine ait Rockefeller Vakfı'nın 2010 yılında yayınladığı bir raporda, adeta günümüzdeki Coronavirüs salgınının birebir anlatılması dikkat çekti.

Gelecek bilimci Peter Schwartz'ın, Rockefeller Vakfı'na bağlı olarak kurduğu Global Business Network (GBN) tarafından yayınlanmış "Teknoloji ve Uluslararası Kalkınmanın Geleceği için Senaryolar" başlıklı rapordaki ifadeler okuyanları hayrete düşürdü. 2010 Mayıs'ında servis edilen raporda 2030 yılına kadar gerçekleşecek kehanetler yer alıyor ve bu kehanetlerden birinde de günümüzdeki coronavirüsü akıllara getiren bir salgından bahsediliyor.

"GELİŞMİŞ ÜLKELER ALT ÜST OLACAK"

Salgın zamanında gelişmiş ülkelerin alt üst olacağının belirtildiği raporda, "Yıllardır öngörülen küresel salgın geldi. Hızla yayılan virüs, salgınlara en hazırlıklı ülkeleri bile alt üst etti" ifadelerine yer veriliyor.
 

YÜZ MASKELERİ VE ISI KONTROLLERİ

Vatandaşlarını virüsten korumak için hükümetlerin 'olağanüstü önlemler' alacağını belirten rapor, "Küresel salgın sırasında tüm dünyada liderler yetkilerini genişletti. Yüz maskelerinin kullanımının zorunlu hale gelmesinden, tren istasyonları ve süpermarketler gibi toplumsal alanlara girişlerde vücut ısısı kontrollerine kadar çok sıkı kural ve kısıtlamalar uygulandı" gibi şimdilerde gördüğümüz çok tanıdık uygulamaları 10 yıl öncesinden anlatıyor.

"İLK ÇİN KURTULACAK"

Ülkelerin virüsle nasıl mücadele ettiklerine de yer veren rapor, virüsten ilk olarak Çin'in kurtulmayı başaracağı kehanetinde bulunuyor: "Salgın tüm dünyayı sardı. Tedbirlerin uygulanması gelişmiş ülkeler için bile büyük sorun oldu. Fakat birkaç ülke üstesinden daha iyi geldi; özellikle Çin. Çin hükümetinin tüm vatandaşlar için zorunlu karantinayı hızlı bir şekilde koyup uygulaması ve tüm sınırları anında kapatması milyonlarca can kurtardı. Ve virüsün yayılmasını diğer ülkelerden çok daha erken durdurmaları salgın sonrası hızlıca toparlanmalarına imkân verdi."

"ŞİRKETLER BOMBOŞ KALACAK"

Virüsün sadece insanları öldürmediği ifade edilen raporun devamında, "Küresel salgının ekonomiler üzerinde ise ölümcül bir etkisi oldu. Hem insanların hem de malların uluslararası hareketliliği durma noktasına geldi, turizm gibi zayıf endüstriler ve küresel tedarik zincirleri etkilendi. Yerelde bile, normalde en hareketli olan dükkânlar ve ofis binaları hem çalışanlar hem de müşterilerden yoksun şekilde aylarca boş kaldı" denildi.

DÜNYA İNSANLARININ KADERİNİ ETKİLEDİ.

Dünya tarihini onun kadar etkileyen başka bir zengin olmamıştır. Peygamberlerin dışında diyebilirim. David de zaten Şeytanın Peygamberiydi. Amerika’yı hatta dünyayı kontrol ettiği söylenen, dünyanın en zengin isimlerinden bir tanesiydi Rockefeller! Ve milyonlarca dolarlık bağışlar yapmasına rağmen, dünyanın en karanlık isimlerinden biri olarak görülüyordu. Çoğu insana göre bağışlarını, karanlık tarafını gizlemek için bir nevi maske ya da susturucu olarak kullanmaktaydı. Köklü aile geçmişinin ardında da pek çok sansasyonel olay, örtbas edilmiş bir sürü yasa dışı suçu bulunmaktaydı. Dedesinin yaptığı ve babasının devam ettirdiği servetin içine doğmuş, trilyonlarca Dolar paraya sahip olarak sıfatını kaybetmeden bir asrı geçkin ömür yaşamıştı. Bu çılgın paraya sahip olunca da kendisini Tanrı’nın yerine koyan şeytan adam, nihayet 102 yaşında öldü.

Pandemi’yi görseydi dünyanın hali ne olurdu. Aşı çalışmalarını engeller miydi? Bilinmiyor ama planlarını miras olarak bıraktı ve gördüğümüz gibi uygulanıyor.

Bir 1 kişi, kitap ve yazı görseli olabilir
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.