GDO’lu ürünleri dünyanın başına bela eden Rockefeller ailesinin en yaşlı üyesi David Rockefeller 20 Mart 2017 de 102 yaşında öldü. Ama cenaze töreni yapılmadı. Sadece aile avukatı çıkıp ölümü açıkladı. Cenaze içinde bir açıklama yapmadı. ABD’yi yöneten, hatta dünyayı yöneten ailelerden biri olan David, dünya sahnesine Hitler döneminde çıktı ve ölene kadar da yaklaşık 300 milyon kişinin ölümünden sorumlu oldu. 2.Dünya Savaşında Hitler’i bir ABD vatandaşı olarak destekledi, sonra Almanya’yı bitirmesi için ABD’yi savaşa soktu. Bu aile, GDO’lu ürünlerin babası sayılır. Katil tohumların üreticisi, toprakların baş zehirleyicisidir. Trilyonlarca dolar servetleri olduğu söylenir.

Türkiye suni gübre ile 1960’larda tanışmaya başladı. Üretimi arttırırken ortaya çıkan böcekler içinde kimyasal ilaçlar Anadolu topraklarına girdi. Ondan sonra sağlıklı meyve ve sebze yemek gittikçe zorlaştı.

GDO’lu ürünleri “daha verimli” diye dayadılar. Binlerce yıllık genetik mirasımızı elimizden aldılar. Ülkeler, bu ve bunun gibi oniki şirket için işgal edilir veya hükümetler getirilir, hükümetler götürülür. O kadar etkilidirler.

ABD’nin gönderdiği Derviş, bu ülkede “şeker yasası” çıkardı.

Neden?

Şeker tadında bu yasalar, bize “şeker” diye zehir içirmek için.. İçiyoruz o gün, bugün… Birilerinin nişasta bazlı kimyasal şekeri satmaları için.. Her gün, şeker tadında zehirleniyoruz! “Tatlandırıcı şurup” olarak bilinen bu NBŞ’ler “ölüm şurubu” olarak da adlandırılıyor.

Şeker, şurup deyince akla "Cargill" gelir. Cargill devlet gibidir. Yıllık geliri 137 milyar dolar. 200 ülkede iş yapar. Bush, 2004’te Türk hükümetine, “bu şirkete sorun çıkarmayın” diye bizzat gelmişti.

Bursalılar Cargill için neler çektiklerini, iyi bilirler. İznik gölü su havzası, bu şirkete 1997’de tahsis edilen arazi ile kurutuldu adeta. Dünyada NBŞ kotaları indirilirken, Türkiye’de her yıl artırılır. 2015-2016 pazarlama yılında nişasta kökenli şekerler için Şeker Kurulu tarafından belirlenen 250 bin ton kotanın yüzde 25 artırılmasını kararlaştırdı. Sonraları bu oran yüzde 35’e çıkartıldı, şimdi ise kota dolaylı olarak kaldırıldı. Türk firmalarına kota konurken, Cargill’e kota kaldırıldı. Cargill için hükümet Şeker Kanunu’nu değiştirdi. Ve bu çiftçi, kendini açlığa mahkûm eden iktidarı “bi daha, bi daha” seçti. Aşağı tükürsen çiftçi, yukarı tükürsen hükümet..

Dünyada kişi başına NBŞ tüketimi ortalama 0,7 Kg iken Türkiye’de tam 10 katı tüketiliyor. Batılı kaynaklara göre dünyada üretilen endüstriyel Mısır’ın yüzde 80’den fazlası GDO’ lu. Yüzde 41’i ABD tarafından üretilir. Türkiye’de NBŞ üretimi 5 şirket bünyesindeki 6 üretim tesisi tarafından yapılıyor. NBŞ kanser ve sirozun başlıca nedeni sayılıyor. Bugün ABD’de NBŞ’ nin karaciğer yağlanmasına bağlı siroz ve karaciğer kanserini 3 kat artırdığı bilimsel olarak tespit edilmiştir.

Dünya tohum devi Monsanto’yu Alman ilaç firması Bayer aldı.

Şimdi hem zehir, hem ilaç tek elden üretiliyor.

Rockefeller’in GDO’ lu mısırları nesilleri kısırlaştırıyor. Zaten GDO’da amaç arı ırk yaratmak. Başka ırkların soyunu kurutmak… İster mısırı ele alın, ister mısır şuruplarını, isterse GDO’ lu tohumları… Hiç fark etmiyor.

Pirinç, nohut, neyi konu etsek altında GDO çıkıyor.

Öylesine kanser patlamaları yaşıyoruz ki, ölüyoruz resmen. Bu bir savaştır: Topla tüfekle gelmek yerine, katil tohumlarla geliyorlar. İnsanları evlerinde yataklarında öldürüyorlar. Kanser yapıyorlar. Tedavi uğruna, bütçeleri yutuyorlar.

Hem kanser ederler, hem kanser ilaçları üretirler. Çünkü kanser edende kendileri, kanser ilaçları satan da… Bitkilerin genetiği ile oynayıp kanser ederlerken, bu işin bitki ile tedavi yolunu da kapatıyorlar. Mesela ülkemizde bitkisel tedaviye, dev ilaç şirketlerinin baskılarıyla, karşı olmak, hükümet politikası haline getirildi. Kamu spotları yapıldı. “Bitkisel tedaviden uzak durun!” denildi adeta. “İlaç” diye insanları, kimyasallarla zehirlerken dahi, domuz kapsülleri'yle bunu insanlara içirdiler. Domuz yemeyen Müslümanlara ilaç içerken, domuz yedirdiler böylece.. Bütün kutsallarımızı ayaklar altına aldılar. Ceplerimizi, kasalarımızı boşaltmakla kalmadı, topraklarımızı ve insanlarımızı zehirlediler.

Bu konulara devam edeceğiz.

(Kaynak: Bay Ölüm David Rockefeller - Ali Bektan - Bilge Karınca Yayınevi.

Yakında Kitapçılarda)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuğrul SARITAŞ 5 yıl önce

Ali Bektan, değerli meslektaşım çok enfes bir yazı. Kutlarım...

Avatar
Çiğdem 5 ay önce

Bu dediklerinizin birçoğunu birçok yerde okudum bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler ama malesef bunlara engel olacak herkesi şantaj rüşvet tehditle sindirdikleri için bütün dünyayı sömürüp uluslar üstü güç olmuş durumdalar hepsi Yahudilerin elinde ve bugün görüldüğü gibi istediği ülkeyi yıkıp yerle bir ediyorlar ve dünyadaki ulus devletlerin hiç biri bunu önleyemiyor. Çünkü hepsinin ipleri bu şirketlerin elinde artık tek ümidimiz Allah, çünkü hiç bir kul artık bu haydutları durduramaz.