Darbelerde Yabancı Vakıfların Rolü!

Yabancı vakıf ve sosyal faaliyetler denilince SOROS vakfı gibi ALMAN VAKIFLARI da unutulmamalıdır!

Son zamanlarda bazı üniversitelerde faaliyet gösteren Komünist Çin devletinin kurdurduğu KONFÜÇYÜS ENSTİTÜLER de dikkatle takip edilmelidir!

Bizim ülkemizde çok sayıda Konfüçyüs  enstitüsü kuran Çin devleti Çin’de YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ kurmamıza müsaade etmemektedir!

Dönemin hocaefendisi FETÖ idi gazetelere beyanatlar veriyor ARTIK BU HÜKÜMET GİTSİN diyordu!

İşte 15 TEMMUZUN YOLLARI BÖYLE DÖŞENİYORDU.

İŞ DÜNYASININ Kuruluşları ise bildiri üstüne bildiri yayınladılar.

Galeyana getirilen halk tencere tava çalmaya başladı!

Erbakan hükümeti denk bütçe yapmış görevde bulunduğu süre içinde hiç dış borç almamış Türkiye kalkınma hamlesi başlatmıştı!

28 Şubat post modern darbesi ile Türkiye’nin yolu bir defa daha kesilmiş oldu!

Ülkenin kalkınmasının yolu kesilmişti!

Erbakan'dan sonra göreve gelen hükümetin icraatı maalesef ülkede bankaların içini boşaltmak ve Türkiye’yi borç batağına sürüklemek oldu!

Unutulmasın ki BORÇ ALAN EMİR ALIR!

12 Eylül ve 28 Şubatta yollarının taşları döşenen

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi

15 Temmuz darbe girişimini hep birlikte yaşadık burada süreci ve arkasındaki saikleri anlatmaya çalışacağız!

15-16 Temmuz 2016 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri içinde bulunan ve kendilerine YURTTA SULH CİHANDA SULH KONSEYİ olarak tanımlayan bir grup tarafından gerçekleştirilen askeri darbe teşebbüsüdür.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet personeli ve halk tarafından bastırılan teşebbüs gerçekleşmemiş  ve 15 Temmuz’da kalkışmada bulunanlar tutuklanmışlardır. Olaylar sırasına 104'ü darbe yanlısı hayatını kaybetmiştir. Ancak 251 sivil ve görevli kişi hayatını kaybetti ve şehit oldu.

Darbe teşebbüsü başarılı olmamıştır.

15 Temmuz ihanet girişiminin taşları daha önce de söylediğim şekilde gerek 12 Eylül 1980 darbesinde gerekse 28 Şubat post modern darbesinde döşenmiştir.

İşe İmam Hatip Okullarının kapatılması ile başlanmış mütedeyyin aile çocukları hedef seçilmiş çocuklarımız dinini tanısın güzel ortamda Abi ve Abla denetiminde okusun denilerek çocuklar bila mecbur “cemaat okul ve yurtlarına” emanet edilmiştir. Bu okul ve yurtlarda gözlerine kestirdikleri çocukları istedikleri şekilde üniversite ve sonrasında istedikleri devlet kurumlarına sorular çalarak yerleştirdikleri mahkemelerce tespit edilmiştir.

Türkiye'nin bir dönemine damgasını vuracak gençleri maalesef mankurtlaştırmışlar, ailelerinden koparmışlardır. İşi o kadar ileri vardırmışlardır ki kim nereye hangi ülkeye gidecek hangi mesleği yapacak kiminle evlenecek örgüt karar verir hale gelmiştir.

Sonuç olarak Türkiye bir neslini maalesef yitirmiştir.

Oysa cemaatler ve vakıfların görevi PARALEL YAPI kurmak değil iyi insan yetiştirmek olmalıydı!

Olmadı!

Mankurtlaştırdıkları insanlarla darbe girişimde bulundular!

Cemaatle ilgili bir hatıramı arz etmek isterim.

Merhum Erbakan'ın danışmanlığını yaptığım bir sırada bir grup akademisyen ve iş insanı kendilerini Erbakan’a götürmemi kendisinden helallik isteyeceklerini ifade ettiler. Bu arzularını Erbakan’a ilettim kendileri kabul ettiler!

Erbakan mutat olarak ziyarete gelenlere milli meseleleri ve siyonizmin dünyayı nasıl sömürdüğünü ve bizlerin devlet ve fertler olarak neler yapmamız gerektiğini anlatırdı.

(Devam Edecek)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.