Yüksel Yılmaz;  "Türk Milleti tek adamlığa, saray ve hanedanlığa mahkum edilmiştir"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İyi Parti Bursa Teşkilatı Kurucu Yönetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri Bursa basınına ve halkına tanıtıldı. Partinin İl Başkanı Yüksel Yılmaz önderliğinde ve Çekirge Kervansaray Otelinde dün sabah 10.30’da gerçekleştirilen bu proğram saygı ve İstiklal marşı ile başlatıldı.

Kürsüye davet edilen İl Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş, iktidarın korkular yaratarak ve baskılar uygulayarak toplumu yönetmeye çalıştığından bahisle, parti binası kiralamak için görüştükleri mülk sahiplerine, baskı altına almak üzere vergi pusulaları gönderildiğini ve sürekli engellemelere maruz kaldıklarını söyledi.

Toktaş konuşmasında devamla, “iktidar insanlara her türlü korkuyu salmaktadır. Ancak bizler korkmuyoruz, kötü yönetilen Bursa’mız ve kötü yönetilen ülkemizin kurtuluşu için kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısı ve genciyle bir milli irade oluşturduk. Bu iradeyi oluşturan bu cesur arkadaşlarımız işte karşınızdadır. Her görüşten insanlarımız vatanseverlik ortak paydasında buluşarak mücadeleye karar vermişlerdir. Türkiye’yi korumak ve kollamak adına bir araya gelen bu arkadaşlarımı tebrik ediyorum..” dedi. 

Daha sonra söz alan Bursa İl Kurucu Başkanı Yüksel Yılmaz da, Türk Milletinin tek adamlığa, saray ve hanedanlığa mahkum edildiğini söyleyerek,

“Türk milletinin sorunlarının yegâne ve öncelikli çözüm noktası, siyaset kurumlarıdır. Toplumsal meselelerimizin çözümü için bir zemin olarak görülen siyaset arenasında yaşanan tıkanıklık ve buna bağlı olarak ortaya çıkan arayış herkesin malumudur. 
Yaşanan bu süreçte iktidar kadar muhalefet Partileri de çözümsüzlüğün birer parçası olmuştur. Halkımızın umutları tükenmiş, benzi solmuş ve gençlerimiz yarınlarından kaygı duyar hale gelmiştir.

İşte bu bağlamda
• Ülkemizde yaşanan bu siyasi tıkanmışlığa çözüm bulmak, 
• Gerçek anlamda toplumsal muhalefet ihtiyacına cevap olmak, 
• Bozulmuş olan toplumsal düzeni onarmak, 
• Kutuplaştırılan, ayrıştırılan Türk halkının kardeşlik hukukunu inşa etmek, 
• Yıkılmış olan devlete güveni yeniden sağlamak adına,
Toplumda yükselen seslere kulak veren, yapılan çağrılara icabet eden Meral AKŞENER ve etrafında toplanan Türkiye sevdalıları yeni bir siyasi hareketin işaret fişeğini çakmıştır. Bu fişek Amblemi GÜNEŞ olan Türkiye’yi karanlıktan aydınlığa çıkaracak, umutsuzların umudu olacak İYİ PARTİ’NİN güneşidir.
• İYİ PARTİ her türlü baskıya, çıkarılan engellere rağmen KORKUSUZ CESUR YÜREKLİ İNSANLAR tarafından kurulmuştur.
• İYİ PARTİ birlikte yaşama arzusu olanlar tarafından kurulmuştur.
• İYİ PARTİ’Yİ nefsini ayaklarının altına almış insanlar kurmuştur.
• İYİ PARTİ’Yİ aklı esas alarak ülkeyi yönetmek isteyenler kurmuştur. 
15 yıldır AKP’nin yönettiği ülkemizde;
Bu dönemde dış siyaset iç siyasetin öznesi olmuştur. Eyy Amerika eyyy Trump eyyy Almanya eyyy Merkel diyerek gündüzleri Türkçe küfredip geceleri ise İngilizce özür dileyen bir yönetim anlayışı sergilenmektedir. 
• 15 yılda Milli eğitim sistemimizden millilik, eğitim ve sistem yok edilmiştir. Türk Milli Eğitimi artık öğrenci değil seçmen yetiştirmektedir. 
• Tüketerek büyüyen ülkemizde, işsizlik ve cari açık tavan yapmış, adeta yeni bir “lale devri” müsrifliği, yönetim biçimi olmuştur.
• Bu iktidarla memur işçi ve emekli sadaka ve fitreye muhtaç hale getirilmiş, yandaşları zenginleşirken millet yoksullaşmıştır. 
• İbadethanelerimize siyaset bulaşmış, din adamları asli görevlerini unutup iktidarın borazanlığına soyunmuşlardır.
• Kadına şiddet ve istismarın rekor kırdığı bu dönemde, çocuklarımızda korunamamış, vakıf ve cemaat yurtlarında istismar vakaları tavan yapmıştır.
Her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış bu ülkenin, şu anda düştüğü bu ahval ve şeraitten hızla çıkması adına bir umut ışığı olarak meydanlara çıkan Meral AKŞENER ve arkadaşlarına Türk halkı aşk ile sahip çıkmış ve gönülden desteklemiştir. 
Bizler bu desteğin ne anlama geldiğinin farkında olarak söz veriyoruz;
• İYİ PARTİ iktidarında; iktidara gelene kadar Hz. Ömer adaletinden bahsedip, iktidar olunca da turist Ömer gibi davrananlardan olmayacağız.
• İYİ PARTİ iktidarında; İşlerine geldiğinde “biz bu davanın savcısıyız”, işlerine gelmediğinde “yargı bağımsızdır, işlerine karışmayız” diyenlerden olmayacağız.
• İYİ PARTİ iktidarında; ülkemiz “Güçlü Kral” anlayışı ile değil, “Güçlü Kurallar” ile yönetilen bir Türkiye olacak.
• İYİ PARTİ iktidarında; bizim gibi düşünmeyenleri terörist ilan etmeyeceğiz. Bilakis farklı düşünenlerin fikirlerini dile getirmesinde en önemli güvenceleri biz olacağız.
• İYİ PARTİ iktidarında; bütün kanallarda tek adamın konuştuğu, 80 milyonun dinlemek zorunda bırakıldığı dönem bitecek. Özgür basın ve özgür televizyon kanalları olacak.
• İYİ PARTİ iktidarında; Din adamları ve görev yaptıkları mekânlar siyaset merkezi olmaktan çıkarılacak ve mabetlerimiz dinimizin doğru anlatıldığı kutsal mekânlar haline gelecektir. 
• İYİ PARTİ iktidarında; devleti yönetenlerin, yakın ve uzak akraba-i taallukatının adı sanı bilinmeyen adalarda hesapları, Türkiye’de kaydı bulunmayan gemileri-gemicikleri, şirketleri-holdingleri olmayacak. Ülkemizin bankalarında, şeffaf, denetlenebilir hesapları, kendi ülkelerinde vergilerini ödeyen işleri olacaktır. 
• İYİ PARTİ iktidarında nostaljik adalarda hamaset nutukları yerine İşgal edilen Egedeki adalarımızda zafer türküleri söyleyeceğiz.
• İYİ PARTİ iktidarında; yoldan çıkarılmış Türkiye Cumhuriyeti treni tekrar raylarına geri döndürülecek.

Velhasılıkelam bu söylediklerimizin gerçekleşmesi için İYİ PARTİ iktidar olmalıdır. 
• Umutların yeşermesi, kaygıların, korkuların bitmesi adına İYİ PARTİ iktidar olmalıdır.
• Adaletin tesisi, hukukun haklıdan yana icrası için İYİ PARTİ iktidar olmalıdır.
• Çocuklarımıza bırakacağımız mutlu ve müreffeh bir Türkiye için İYİ PARTİ iktidar olmalıdır.
• Türkiye’nin düze çıkması için, halkımızın daha İYİ bir yaşam umudu için, komşularımızla barış içinde İYİ ilişkiler kurmamız için İYİ PARTİ iktidar olmalıdır.
Bu bağlamda Bursa özelinde her biri cemiyet, siyaset ve mesleki yaşantılarında başarılı olmuş insanlarımızdan oluşan iddialı bir kadro kurduk. Bu kadro mesai mefhumu gözetmeden Harmancık’tan İznik’e, İnegöl’den Mustafakemalpaşa’ya kadar sıkılmadık el, çalınmadık kapı, fethedilmedik gönül bırakmadan çok çalışacak ve İYİ PARTİ’yi Şampiyon yapacaktır..” 
dedi.

Her iki konuşmacı da, özellikle dikkat çektiği üzere Yılmaz’ın konuşması esnasındaki, "İYİ Parti iktidarında, Hazreti Ömer ve O'nun adaletinden bahsedip, iktidara geldikten sonra Turist Ömer olmayacağız” şeklindeki vurgusu özellikle yoğun alkış aldı. Daha sonra İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyeleri isim sırasıyla çağrılmak suretiyle basın ve misafirlere takdim edildiler. Basın ve Bursa halkına tanıtılan bu üyelerin genelde MHP Bursa ve ilçe teşkilatlarından ayrılan bir kısım yönetici ve üyelerin yanısıra, AKP., CHP., DSP., ANAP, DYP ve DP'de daha önce görev almış siyasetçilerle birlikte özellikle hiç siyasete girmemiş yeni simalar olduğu;

Yine % 80 civarında kurul üyesinin doktora ve lisans diplomalı üniversite mezunu oldukları; bu bağlamda İl yöneticilerinin oldukça yüksek bir eğitim ortalaması, keza kurullara alınan genç üyelerle de genç bir yaş ortalaması arz ettikleri anlaşılmıştır. Kurulda yer alan bayanların da yoğun oluşu, basın ve diğer misafirler tarafından dikkat çekici görüldü ve takdirler aldı.

Neticesinde Kervansaray Otelin salonlarına sığmayan kalabalık bir halk kitlesinin iştirakiyle gerçekleşen bu muhteşem törende; İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı basın ve kamuoyunda daha ilk adımda sempati, güven ve inanç kazanmış oldu.

Basına ve kamuoyuna tanıtılan İl Yönetim ve Disiplin Kurulu Üyeleriyle meslekleri şöyledir;

İYİ PARTİ BURSA İL YÖNETİM KURULU

  1 YÜKSEL YILMAZ - MÜTEAHHİT
  2 ADİL BAYRAKTAR - İŞ ADAMI
  3 ADNAN KOCA - İŞ ADAMI
  4 AHMET AYDIN - MALİ MÜŞAVİR
  5 AHMET BAYRAM - ESNAF
  6 AHMET KOÇ - MUHASEBECİ
  7 AYKUT ERPAMUKÇU - ECZACI
  8 AYŞEGÜL ÖZYİĞİT GÜL - AVUKAT
  9 BAYRAM KAZANCI - SANAYİCİ
10 BİRGÜL GÜNAY YILDIZ - EMEKLİ
11 BİROL MUMCU - İŞ ADAMI
12 DİLEK KARABIYIK - SOSYOLOG
13 DOLUNAY KIRICI - İŞ KADINI
14 E.SABRİ ATLIOĞLU - MAK. MÜHENDİSİ - İŞ GÜV. UZMANI
15 ECE YILKAYA - AVUKAT
16 EMEL ÇAĞLAR - ÇEVRE MÜHENDİSİ
17 ENİS ZAFER - İŞLETMECİ
18 ERGÜN ELİBOL - İŞ ADAMI
19 ERKAN CAN - İŞLETMECİ
20 ERKAN ZORBA - ESNAF
21 ERTAN TANIRGAN - ESNAF
22 ERTEN KAYAN EĞİTİMCİ - İŞLETMECİ
23 FARUK AYDIN - DOKTOR
24 FATİH EMRE HELVACILAR - İŞ ADAMI
25 FATİH ŞİRİN - İŞLETMECİ
26 FATİH YILMAZ - İŞ ADAMI
27 FAZLI SEYİS - AVUKAT
28 GÜNAYDIN İZMİRLİ - ESNAF
29 GÜVEN TURAN - EMEKLİ
30 HALİL BUDAK - ZİRAAT MÜHENDİSİ
31 HALUK HISIMCIL - SANAYİCİ
32 HASAN SAVAŞ - ESNAF
33 HÜSAMETTİN TAŞDEMİR - EM.BANKACI - GAZETECİ YAZAR
34 HÜSEYİN KOÇAK - EMEKLİ BÜROKRAT
35 İBRAHİM TUGAY ATEŞ - VETERİNER

36 İLYAS ALBAYRAK - İŞ ADAMI
37 İSAK BUDAK - EMEKLİ
38 İSMAİL ŞENOL - MALİ MÜŞAVİR
39 KAZIM HALUK ÜNAL - MÜTEAHHİT
40 KEMAL ATAÇ - ESNAF
41 KENAN GÜNDOĞDU - MÜŞAVİR - DANIŞMAN
42 LEVENT ÖNCÜ - MÜTEAHHİT
43 LEVENT ÖZEREN - ESNAF
44 MEHMET ALİ AKYÜZ - MALİ MÜŞAVİR
45 MEHMET AYBARS YILANLI - İŞ ADAMI
46 MEHMET IŞIK - YÖNETİCİ
47 MEHMET YILMAZ - EMEKLİ ÖĞRETMEN
48 MELİH SÖNMEZ - EMEKLİ ÜST YÖNETİCİ

49 MESUT ŞEN - İŞ ADAMI
50 NURETTİN BACAK - İŞ ADAMI
51 OĞUZ HANÇER - İŞ ADAMI
52 ORHAN GALATA - EĞİTİMCİ
53 OSMAN AYDIN - EMEKLİ
54 ÖZCAN ALTUNTAŞ - İŞLETMECİ
55 ÖZGÜR ŞİMŞEK - MAKİNA MÜHENDİSİ
56 RÜFAİ TARSUS - EMEKLİ EMNİYET MÜD.
57 SALİH ALKAYA - MALİ MÜŞAVİR
58 SALİH PINARBAŞI - MÜTEAHHİT
59 SEBAHATTİN KAPLAN - SERBEST
60 SEMRA DOĞAN - E-TİCARET
61 SERDAR BURULDAY - SANAYİCİ
62 ŞENTÜRK AYDIN İNŞAAT MÜH.
63 TAHSİN KÜÇÜKASLAN - EMEKLİ
64 TALİP ARSLAN - İŞ ADAMI
65 TEYFİK DEMİR - ESNAF
66 ÜSTÜN TUNALIGİL - EMEKLİ
67 YAHYA BAHADIR - DOKTOR
68 YAVUZ AKPINAR - MÜTEAHHİT
69 YÜKSEL SEYHUN - İŞ ADAMI
70 ZAFER MİLLİ İŞ ADAMI
71 ZEHRA BEKAR - ZİRAAT MÜHENDİSİ
72 HÜSEYİN HATİPOĞLU - İŞLETMECİ
73 ŞAKİR ÖZDERE - SERBEST
74 CİHAN TÜRK TATOĞLU - ESNAF
75 EVREN ŞEN - İŞ ADAMI
76 LEVENT ÇETİNKAYA - SPOR ADAMI
77 ÖZLEM KALPAN - AVUKAT
78 BİRGÜL FİLİZ ERMİ - AVUKAT
79 EMİN ALPTUĞ ÖZYÜKSEL - İŞ ADAMI
80 GÖKHAN DERE - İŞ ADAMI
81 BÜLENT ASLANOĞLU - ESNAF
82 NEJLA UÇAR MALİ - MÜŞAVİR
83 CEMAL ERDEM - EMEKLİ EĞİTİMCİ
84 DİLAN ATEŞ - ESNAF
85 CENGİZ BAYDUZ - İŞ ADAMI
86 FEHİM TİRYAKİ - ESNAF
87 HİDAYET SEVİNÇ - GÜMRÜK MÜŞAVİRİ
88 OĞUZ ALPEREN AYDOĞDU - MÜTEAHHİT
89 MURAT ONAT - İŞ ADAMI
90 MURAT ÜNCÜ - İŞ ADAMI
91 NİHAT YÜKSELEN - ESNAF
92 OSMAN BAYRAM - ESNAF
93 ŞABAN ABUŞOĞLU - EĞİTİMCİ
94 TUNA GERÇEK - OTOMOTİV ÇALIŞANI
95 YÜKSEL CEYLAN - TOPTANCI
96 YILMAZ DUMAN - ESNAF
97 CAFER GÜLER - EMEKLİ
98 ALİ ERDOĞAN - MALİ MÜŞAVİR
99 ÜMİT KEPİR - TİCARET ERBABI

İYİ PARTİ BURSA İL DİSİPLİN KURULU

  1 DURALİ AVCI - EMEKLİ
  2 NEZİR DURGUN - EMEKLİ
  3 FATİH ALEMDAR - ESNAF
  4 ŞÜKRÜ TÜRKÖZ - EMEKLİ
  5 MEHMET AKDAĞ - EMEKLİ
  6 HÜSEYİN ÇİBİR - EMEKLİ
  7 İLKER KANCA - İŞ ADAMI
  8 RECEP YILDIRIM - EMEKLİ

  9 MUSTAFA ŞEVİKER - EMEKLİ

10 ALİ ÇİNEOĞLU - ESNAF

https://www.facebook.com/iyipartibursailbaskanligi/videos/1587297838026605/

   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal Dabakoğlu 6 yıl önce

İyi partı Bursa mızın seçkin insanlarının katılımıyla oluştuğunu izledim Allah mahcup etmesin yolunuz açık olsun nice yıllar iktıdar olup bozulan düzeni inşa etmeyi nasıp etsin
Yolunuz açık olsun