Virüs Uludağ’daki corona partisini affetmedi: 11 pozitif

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Uludağ’da geçen hafta sosyal mesafe ve maske kuralı hiçe sayılarak yapılan eğlence görüntüleriyle gündeme gelen otelin 11 personelinde Covid-19 testi pozitif çıktı.

Bursa Uludağ’daki bir otelde düzenlenen eğlencenin ardından, otelde çalışan 11 kişinin Covid-19 testleri pozitif çıktı. Türkiye’de kış turizminin ünlü kayak merkezi Uludağ’da geçtiğimiz günlerde bir otelin kafeterya bölümünde sosyal mesafe hiçe sayılarak yapılan eğlence gündeme gelmişti. İçişleri Bakanlığı’nın talimatı ile 10 gün süre ile kapatılan otelin 11 çalışanın corona virüse yakalandığı öğrenildi.

BAKANLIK GENELGE YAYIMLADI

İçişleri Bakanlığı, Uludağ’da kaydedilen ve tepkilere neden olan görüntüler sonrası, 81 il valiliğine kayak merkezlerindeki otellerde uygulanacak Covid-19 tedbirleriyle ilgili genelge gönderdi. Konaklama tesisleri için getirilen “açık alanlar dahil restoran, lokanta ve diğer otel salonlarında saat 22.00’den sonra müzik yayınına hiçbir şartta izin verilmemesi” kuralın kayak otellerin tamamını kapsayacak şekilde uygulanmasına karar verilmişti.

(Sözcü)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.