Turgay Erdem’den sağlık çalışanlarına teşekkür

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Sağlık Hizmetleri Bürosu çalışanlarıyla bir araya gelip, hem sorunlarını dinledi, hem de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, pandemi sürecinde özveriyle çalışan Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Bürosu personeliyle buluştu. Koronavirüsün Türkiye’de görüldüğü ilk günden buyana fedakarca çalışmalarından dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Turgay Erdem, “Pandemi sürecinde riskleri azaltmak ve farkındalık yaratmak için çokyönlü çalışmalar gerçekleştirdik. Bu süreç daha da devam edecek sanırım. Süreci izliyoruz.  Hizmetlerimizi kontrollü şekilde yürütüyoruz. Hepinizin emeğine yüreğine sağlık, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Personelin sorunları ve gözlemlerine de kulak veren Başkan Turgay Erdem, pandemi önlemlerinin Nilüfer genelinde uygulanmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.