Sokaktaki ‘Can Dostlar’ objektiflere yansıdı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyesi’nin ‘4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü’ kapsamında açtığı sergi hayvanseverlerden büyük ilgi gördü.

Nilüfer Belediyesi ‘4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü’nde, toplumda sokak hayvanları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla bir fotoğraf sergisi açtı. Podyum Park’ta açılan özel sergide Nilüfer Belediyesi çalışanlarının fotoğraflarıyla sokaktaki sahipsiz hayvanların durumu gözler önüne serildi. Gün boyu açık kalan sergiye hayvanseverler de büyük ilgi gösterdi. Fotoğrafları yakından inceleyen ziyaretçiler, sahipsiz hayvanlara karşı toplum her kesiminin duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

Minikler hayvanları yakından tanıdı

Nilüfer Belediyesi Burak Berk ve Çamlıca kreşlerinde ‘4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü’ etkinlikleri kapsamında, Veteriner Hekim Erol Kaplan öğrencilerle bir araya gelerek hayvanlar hakkında bilgi verdi. Oyuncak köpek kullanarak hasta hayvanlara uygulanan tedavi yöntemlerini anlatan Kaplan, çocuklarla sahipsiz hayvanların ihtiyaçları üzerine sohbet etti. Çocuklar da Erol Kaplan’a merak ettikleri konularda sorular yönelterek bilgi sahibi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.