Şehit Jandarma'nın ismi Okul Kütüphanesine verildi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

"Bir Şehir Bir Şehit "projesi kapsamında Şehit Jandarma Bahadır Aydın’ın ailesi okula davet edilerek okul kütüphanesine şehidin ismi verildi.

Nilüfer-Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde İngilizce öğretmeni Pınar YAŞAR SİLVAN tarafından yürütülen "Bir Şehir Bir Şehit & quot; E-Twinning projesinin son etkinliğini gerçekleştirildi.

Şehit ailelerin duygularına ortak olmak, paylaşmak ve öğrencilere vefa duygusunu aşılamak amacıyla Türkiye’den 20, Azerbaycan’dan ise 2 ortak okul ile yürütülen projede öğrenciler şehit ailesiyle tanışma fırsatı buldu. Öğrenciler bu projeyle Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın için hatim indirip kabrini ziyarette bulundular ve şehidin anısına fidan diktiler.

Projenin son etkinliğinde ise şehit ailesini okula davet ederek okulun kütüphanesine Şehit Bahadır Aydın’ın ismi verildi. Bu vesileyle okulu ziyaret eden değerli şehit ailesi okulu görme fırsatı bulup öğrencilerle sohbet ettiler.

.

Şehitler ve Gaziler Derneği Bursa Eşbaşkanı Sevim Gürkan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen açılış programında tüm şehitlerimizin anısına dualar edildi, etkinlik şiirler ve öğrencilerin duygu düşüncelerini belirtmesiyle sonlandırıldı.

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.