Osmangazi Yaşlı ve Engelli Bakım Merkezi önümüzdeki bahara açılıyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Osmangazi Belediyesi'nin projesine göre, hasta yakınları ile birlikte her gün yaklaşık 1.000 kişiye hizmet verecek olan Huzurevi, Alzheimer, Yaşlı, Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi önümüzdeki bahar hizmete girecek.

Osmangazi Belediyesi, henüz inşaat aşamasındaki Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile de farklı ülkelerden kişi ve kurumların dikkatini çekti.  

Huzur Evi, günlük Alzheimer, yaşlı, engelli bakım ve rehabilitasyon hizmetinin yanı sıra, hasta yakınları için özel etkinlik ve sosyal alanlarla günde yaklaşık 1000 kişiye hizmet verecek olan bu merkez, alanında Türkiye’nin en büyüklerinden biri olacak.

Başkan Mustafa Dündar, yaşlıların hayatına konfor katmak, Alzheimer hastaları ve engelli vatandaşlara rehabilitasyon ile yakınlarının sosyalleşmesine imkânı sağlamak için hayata geçirdikleri merkezin her yönden ilkleri barındırdığını belirtti. Önemli bir ihtiyacı karşıladığı için şimdiden teşekkür ve hayır duası aldıklarını ifade eden Dündar, “Amacımız, toplumumuzdaki dezavantajlı gruplara, sahip çıkarak yaşamlarına kolaylık ve değer katmak, bakımları ile ilgilenen ailelerine de gün boyunca sosyalleşme ve dinlenme imkânı sunabilmek.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.