Nilüfer’in yıldızlarının galibiyet sevinci

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Voleybol Bursa Yıldız Kızlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden Nilüfer Belediyespor ekibi, son maçında rakibi Bursa Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 yenerek, grubunu yenilgisiz lider olarak bitirdi.

Nilüfer Belediyespor’un yıldız kızları, Bursa Büyükşehir Belediyespor ekibi ile Çekirge Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Son maç büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılıklı sayılarla geçen maçın ilk setini, Bursa Büyükşehir Belediyespor 25-22 kazandı. İkinci sete de etkili başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor oldu ve 16-10 üstünlük kurdu. Antrenör Taylan Ekici’nin aldığı molanın ardından Nilüfer Belediyespor toparlandı.

Önce rakibini yakalayan Nilüfer’in sultanları, daha sonra baskısını artırarak seti 25- 22 kazandı. Üçüncü seti Bursa Büyükşehir Belediyespor 25-15 aldı. Dördüncü sette ise Nilüfer Belediyespor rakibinin oyun kurmasına izin vermeyerek bu seti 25-18 kazanarak setlerde durumu 2-2 ye getirdi ve maçı tie-break setine taşıdı. Çekişmeli maçın kazananını belirleyecek olan tie-break setini, oyun ve skor üstünlüğünü elinde tutan Nilüfer Belediyespor, 15-9 kazanarak, maçtan 3-2 galip ayrıldı. Nilüfer’in sultanları 5 maçın tamamını kazanarak, grup lideri olarak final grubuna yükseldi.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.