Nilüfer Beledisyespor’da 4 imza

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye’yi CEV Challange Cup’ta temsil edecek olan Nilüfer Beledisyespor Kadın Voleybol Takımı, 2 iç, 2 de dış transfer olmak üzere 4 voleybolcu ile sözleşme imzaladı.

Misli.com Sultanlar Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren ve Türkiye’yi CEV Challenge Cup’ta temsil edecek olan Nilüfer Belediyespor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mavi yeşil beyazlı ekip, bir yandan kadroda tutmak istediği sporcularla sözleşme yenilerken, diğer bir yandan da takviyelerini sürdürüyor. Nilüfer Belediyespor, son olarak iki iç, iki de dış transfer olmak üzere dört sporcuyla sözleşme imzaladı. Nilüfer Belediyespor, Almanya’nın SSC Palmberg Schwerin takımında forma giyen 2,02 metre boyunda ve 30 yaşındaki ABD’li pasör çaprazı Hayley Spelman ve geçtiğimiz sezon Kuzeyboru takımında oynayan 1.80 boyundaki smaçör Hümay Topaloğlu’nu kadrosuna kattı. Başarılı smaçör Hümay Topaloğlu, 2019-2020 sezonunda da Nilüfer Belediyespor formasını giymişti.

Mavi yeşil beyazlı ekip ayrıca geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik sergileyen Kanadalı orta oyuncu Emily Maglio ile sözleşme yeniledi. Son 2 sezon Nilüfer Belediyespor’un başarısı için ter döken deneyimli libero Buse Kayacan’da sözleşme uzatarak yuvada kaldı.

  

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.