LÖSEV'den Bursa'da Farkındalık Konvoyu

BURSA ARENA / Haber Merkezi 

LÖSEV, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bursa’da Farkındalık Konvoyu oluşturdu. FSM Bulvarı Hastane alanında toplanan LÖSEV Gönüllüleri, konvoy etkinliğiyle lösemili hastaların verdiği zorlu mücadeleye dikkat çekerek, kanser hastalarına desteklerini iletti.

Her yıl 2-8 Kasım tarihleri arasında tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanan Lösemili Çocuklar Haftası, bu yıl pandemi gölgesinde de olsa renkli görüntülere sahne oldu. LÖSEV, Lösemili Çocuklar Vakfı önderliğinde kutlanan hafta kapsamında, Bursa’da onlarca LÖSEV Gönüllüsü, farkındalık konvoyu oluşturdu.

FSM Hastane Alanında toplanan LÖSEV Gönüllüleri, sosyal mesafe ve hijyen tedbirlerine uyarak araçlarıyla konvoya katıldı. Bursa Vos Garage 16 Grubu, Bursa Seat Club Life üyeleri de araçlarıyla konvoya destek verdi. FSM Bulvarı’ndan Türk Bayrakları ve LÖSEV flamalarıyla yola çıkan konvoy İzmir Yolu, Acemler ve Çekirge güzergahından Muradiye’de LÖSEV Bursa İrtibat Ofisi önünde son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.