LÖSEV Bursa'da da Sofralara Şifa Dağıtıyor

 BURSA ARENA / Haber Merkezi

Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların beslenmesinde taze kırmızı et olmazsa olmazlar arasında. İçerdiği proteinle bağışıklığın güçlenmesini sağlayan et ve et ürünleri tedavinin en önemli unsurlarından biri. Ekonomik zorluklar nedeniyle birçok ailenin mutfağına kırmızı et giremezken, LÖSEV yılın 12 ayı lösemi ve kanser hastalarının sofralarını kırmızı etle buluşturuyor.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, lösemili çocuklar, yetişkin kanser hastaları ve onların ihtiyaç sahipli ailelerini maddi-ayni yardımların yanı sıra, gıda yardımlarıyla da destekliyor. Kurban Bayramı’nda hayırsever bağışçıların vekâleten kurban kesimlerini gerçekleştiren LÖSEV, taze, kırmızı etleri yıl boyunca düzenli olarak hastalara ulaştırmaya devam ediyor. Kırmızı etle beslenen kanser hastalarının vücut direnci yükseliyor, tedavide başarı oranları artıyor.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bursa’da da düzenli, aylık olarak et dağıtımlarını gerçekleştiren LÖSEV, yaptığı açıklamada Güney Marmara’da Vakfa kayıtlı 2500’e yaklaşan hasta sayısının her geçen gün arttığını, çok fazla kanser hastası olduğunu ve bu hastaların LÖSEV’e kayıt olarak tüm yardım ve desteklerden faydalanabilecekleri hakkında bilgi verdi.

HASTALARDAN HAYIRSEVERLERE DUA

Et dağıtımının ardından LÖSEV Sosyal Hizmetler uzmanları tarafından hastalık süreci ve yapılan yardımlar ile ilgili hastalara bilgilendirme yapıldı. Hastalar ve aileleri LÖSEV’e destek olan tüm hayırseverlere, bağışçılara ve gönüllülere dualarını iletirken, destekleriyle onları yalnız bırakmadıkları ve hayata bağladıkları için teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.