Kent Meydanı Kadın Atölyeleri

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Kent Meydanı AVM'de 15 Ocak Çarşamba günü Makrome Sanatçısı Ersin Doğan vardı. Doğan'ın düzenlediği Makrome Aydınlatma Atölyesi ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Atölyenin her iki seansı da dolu dolu geçerken katılımcılar kendi evleri için makromeden aydınlatma tasarladı.

Birbirinden eğlenceli etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz deneyimler yaşatan Kent Meydanı AVM, yeni yılda bunlara bir yenisini daha ekledi. Kentin meydanında Kadın Atölyeleri başladı. İlki Makrome Sanatçısı Ersin Doğan tarafından gerçekleştirilen atölyede kadınlar, makromeden aydınlatmalar tasarlayarak evleri için el emeği bir obje üretti.

15 Ocak Çarşamba günü gerçekleşen Makrome Aydınlatma Atölyesi iki seans olarak 15.00 ve 19.00'da düzenlendi. Kent Meydanı AVM'nin kadın ziyaretçilerine ücretsiz olarak sunduğu atölyeleri sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.