İstanbul yolcuları yurtlara yerleştirildi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İstanbul’da yaşamı felç eden kar yağışı yüzünden kente giriş çıkışlara getirilen sınırlamanın ardından dün gece Bursa Terminali’nde kalan İstanbul yolcuları, Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile öğrenci yurtlarına yerleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin zamanında aldığı tedbirler ve ekiplerin aralıksız süren karla mücadele çalışmaları sayesinde Bursa genelinde ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmazken, İstanbul’da yaşanan kar esaretinin izleri Bursa’ya kadar uzandı. Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın felç olduğu İstanbul’a şehir dışından giriş çıkışlara sınırlama getirilirken, çevre illerden İstanbul’a gitmek üzere yola çıkanların zorunda durağı Bursa oldu. Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde kalan İstanbul otobüsleri yolcularının yardımına, Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi yetişti.

İstanbul yolcuları yurtlara yerleştirildi

Yapılan organizasyon sonucu, terminalde kalan yaklaşık 650 İstanbul yolcusu Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarına yerleştirildi. Belediye otobüsleri ile terminalden alınan vatandaşlar, geceyi geçirecekleri yurtlara yerleştirildi.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.