İnegöl'de yol açım çalışmalarına devam

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İnegöl Belediyesi, Cuma Mahallesi Ali Kahya Sokak’ta yeni yol açım çalışması başlattı. Ali Kahya Sokak’ta terklerin yapılması ile birlikte yapılan çalışmada Sarıgül Çıkmazına bağlantı sağlandı.

Şehrin tüm alanlarında yapılan uygulamalarda İnegöl halkı için sunulan kolaylık ve ihtiyaca yönelik çalışmalar yer aldığını ifade eden Belediye Başkanı Alper Taban; “Donatı alanlarında ve tüm uygulamalarda önceliğimiz insana yaraşır, ilçe halkımıza yakışır çalışmalara yer vermek. Sokağımızda terklerin yapılması üzerine bir çalışma başlatıldı. Çalışmalarımızın temelinde iş akışlarına riayet etme düşüncesi yer alıyor. Mesela alt yapısı tamamlanmayan bölgede çalışma başlatmıyoruz. İş sıralamamızı belirlerken ise inisiyatifimizi vatandaşın ihtiyacı ve isteği doğrultusunda şekillendirmeye devam ediyoruz” dedi.

Küçük dokunuşların hayatın ritminde büyük değişiklikler meydana getirdiğini vurgulayan Başkan Taban: “ Şehrin birçok noktasında benzer çalışmalar gerçekleştirdik. Ali Kahya Sokak’ta da zeminde 40 cm kazı çalışması yapıldı. Kazı yapılan yere 300 ton dolgu yapılarak yolun Sarıgül Çıkmazına bağlanması sağlandı. Çalışmanın yaklaşık maliyeti 11.000 TL’dir. Yaptığımız tüm çalışmaların şehrimiz ve insanımız için hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.