İnegöl'de Başkan Alper Taban’dan 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Kutlaması

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününe ilişkin kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Alper Taban, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hakkında yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“İŞÇİLERİMİZİN ALIN TERİNİN ÖNEMİNİ BİLEN BİR MEDENİYETİN MİRASÇILARIYIZ”
“Bizler alın terinin önemini bilen, insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin savunucularıyız. Hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle daha huzurlu, hak ve hürriyetlerine saygı duyan, özgürce yaşanabilen bir Türkiye için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bizler de millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız.”

“2023 HEDEFLERİNE ULAŞMAMIZDA EN BÜYÜK PAYLARDAN BİRİ İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN OLACAK”
“Hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle daha güçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği bir Türkiye için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’nin büyüyüp gelişmesine devam etmesi ve bununla birlikte 2023 hedeflerine ulaşılmasında, en büyük paylardan birinin çalışan, üreten işçi ve emekçilerimiz olacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.