İnegöl'de 40 yolculu otobüs alev alev yandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İstanbul'a giden otobüste yangın çıktı. Otobüsteki 40 yolcu tahliye edildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İstanbul'a giden yolcu otobüsünde yangın çıktı. 40 yolcu, tahliye edilirken, alevler de itfaiye ekiplerince söndürüldü.

bursada-otobus-yangini-40-yolcu-tahliye-edildi-6893-dhaphoto2.jpg

Bursa-Ankara yolu Ümitalan mevkisinde, saat 08.00 sıralarında, İnegöl'den İstanbul'a giden 40 yaşındaki Mahmut Fidan yönetimindeki 27 RM 922 plakalı yolcu otobüsünün motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Fidan, aracı yol kenarına çekerek, 40 yolcuyu tahliye etti.

bursada-otobus-yangini-40-yolcu-tahliye-edildi-6893-dhaphoto4.jpg

Fidan'ın yangın tüpüyle müdahalesine rağmen otobüs, alev aldı. Halk Tv'nin hberine göre, ihbarla bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, 1 saatte söndürüldü. Otobüs, hurdaya dönerken, yolcular da başka araçla yola devam etti. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.