Huzurevinde yaza merhaba partisi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri yaza renkli bir partiyle merhaba dedi. Pandemi nedeniyle uzun süre huzurevinden dışarıya çıkamayan ve etkinliklerden uzak kalan huzurevi sakinleri, fasıl grubunun müziği eşliğinde güzel bir gün geçirdi.

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, Yaza Merhaba Partisi ile renklendi.  Uzun zamandır pandemi nedeniyle dışarı çıkamayan, yakınlarıyla görüşemeyen huzurevi sakinleri, pandeminin etkisini azaltması ve normalleşmeye gidilmesiyle birlikte yaz aylarını umutla, neşeyle karşıladı.

Huzurevinde düzenlenen etkinliğe, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özer,  Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü Başkanı Melih Özırmak, hayırsever Altınmakas ailesinden Murat Altınmakas da katılarak yaşlıların güzel gününe ortak oldular. 

Bahçede ve pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen Yaza Merhaba Partisi huzurevi sakinlerine verilen hediyelerle başladı. Ardından fasıl grubu eşliğinde eğlence başladı. Partiye katılanlar güzel havanın ve müziğin keyfini doyasıya çıkardı. Bazı parçalarda da hep birlikte oynayarak müziğe eşlik ettiler. 

Partinin bir de sürprizi vardı. Geçen hafta Birsen Duyar ile evlenen huzurevi sakinlerinden Mustafa Duyar, partiye eşi ile birlikte ve nikah kıyafetleriyle geldi. Duyar çifti için pasta kesilirken, huzurevindeki arkadaşları da onların mutluluklarına ortak oldu. 

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.