EuroCup 11. Hafta: Joventut Badalona 83-82 Frutti Extra Bursaspor

7Days EuroCup A grubu on birinci hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor Basketbol takımımız deplasmanda Joventut Badalona'ya konuk oldu. Potanın Timsahları sahadan 83-82 mağlup ayrıldı.

İlk çeyreğe hızlı başlayan taraf Frutti Extra Bursaspor oldu. David Dudzinski'nin 8, Onuralp Bitim'in 6 sayısı ile çeyreğe başlayan Potanın Timsahları, Joventut Badalona'nın 7-0'lık serisine engel olamayınca ilk çeyreği 2 sayı farkla 20-22 önde kapattı. Basketbol takımımız ikinci çeyreğe Anthony Clemmons'ın üçlüğüyle başladı. Çeyreğin büyük bölümü beraberlikle geçilirken son bölümde arka arkaya sayılar bulan İspanyol ekibi soyunma odasına 37-33 önde girdi. Üçüncü çeyreğe Zach Auguste ve Onuralp Bitim'in sayıları ile başlayan Potanın Timsahları ilk 5 dakikayı 42-40 geride geçti. Son bölümde Ahmet Düverioğlu'nun faul problemine girmesiyle, gelen sayılara engel olamayan Frutti Extra Bursaspor son periyoda 58-50 geride girdi. Etkili oyununu çeyreğin başında da gösteren Joventut Badalona farkı 12 sayıya kadar çıkartsa da son 30 saniyeye Anthony Clemmons'ın üçlüğüyle farkı 4 sayıya kadar indirerek rakibini yakaladı. Ömer Utku Al'ın bulduğu basket faulle farkı tek topa düşüren takımımız, Onuralp Bitimi'in top kaybını değerlendirmesiyle skorda 82-82 beraberliği yakaladı. Bitime 1.5 saniye kala gelen faulu değerlendiren Joventut Badalona takımımız karşısında sahadan 83-82 galip ayrıldı. Takımımız bu sonuçla gruplarda 11. maçta 5. mağlubiyetini aldı.

Takımımızda; Onuralp Bitim 17 sayı, Derek Needham ve David Dudzinski 16 sayı, Zach Auguste 15 sayı ile karşılaşmayı tamamladı.

1. Çeyrek: 20-22
2. Çeyrek: 37-33
3. Çeyrek: 58-50
4. Çeyrek: 83-82

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.