CHP'nin Ekonomi Kurmayları Yarın Bursa'da

BURSA ARENA / Haber Merkezi

CHP’nin Ekonomi Kurmayları 9 Aralık Perşembe günü Bursa’da temaslarda bulunacak.

CHP Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığında, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinin de yer aldığı CHP Ekonomi Masası 9 Aralık Perşembe günü Bursa’ya gelecek.

“EKONOMİ MASASI BURSA İŞ DÜNYASININ NABZINI TUTACAK”

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, ziyaret programına ilişkin şu açıklamada bulundu:

"CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığındaki Ekonomi Masası’nda MYK ve PM üyelerimiz ile milletvekillerimiz bulunuyor. Heyeti 9 Aralık’ta Bursa’da ağırlayacağız. Ekonomi Masası üyeleri, Bursa’da Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve Meclis üyeleri ve iş dünyasının temsilcileri ile bir araya gelerek Bursa ekonomisini değerlendirecek.

Faik Öztrak, Lale Karabıyık, Ahmet Akın, Çetin Osman Budak, Orhan Sarıbal, Gökhan Zeybek, İlhami Özcan Aygün ve Akın Türeli’nin yer aldığı heyet, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş dünyasıyla bir araya gelecek. Yapılacak ziyaret ve çalışma toplantılarında Bursa ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerin yanında, ülkemiz ekonomisi ile ilgili de krizden çıkış yolları anlatılacak. Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası’nın Bursa’da yapacağı bu çalışma ile kentimizin ekonomisini canlandıracak çözümler önerilerimiz ortaya konulmuş olacaktır. Bursa’daki tüm ekonomi paydaşları ile bir araya gelerek, bir anlamda Bursa ekonomisinin de fotoğrafı çekilmiş olacak.”

EKONOMİ MASASI’NIN BURSA PROGRAMI

CHP Ekonomi Masası 9 Aralık Perşembe günü saat 10.00’da BTSO Meclis Salonu’nda iş dünyası ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya gelecek. Saat 14.00’te ise üç eşzamanlı çalışma toplantılarında Bursa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (BSMMMO), Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) ve Bursa Ziraat Odası’na ziyaretler yapılacak. Ziraat Odası’ndaki toplantıya tarım ve gıda konusundaki STK temsilcileri de davet edildi.

Heyet Kapalıçarşı ziyaretinin ardından İl Başkanlığı’nda değerlendirme toplantısı gerçekleştirecek.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.