Bursaspor Vakfı Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Bursaspor Vakfı Genel Kurulu'nda Başkan seçilen Ali Ademoğlu ve yönetimin devir teslim töreni Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde gerçekleşti. Törene Bursaspor Vakfı yönetim kurulu ve Bursaspor Vakfı eski başkanı Galip Sakder katıldı.

Bursaspor Vakfı eski başkanı Galip Sakder devir teslim töreninde şöyle konuştu; "Artık birlik, beraberlik zamanı. Benimle beraber bu yola çıkıp Vakıf'ta yürüyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimiz Bursaspor Vakfı'nı en iyi yerlere taşıyacaklardır. Kim Bursaspor'a hizmet ediyorsa onların arkasındayız. Ben güvenilir bir ele bırakıyorum. Ali Ademoğluve ekibine hayırlı, uğurlu olsun diyorum."

Bursaspor Vakfı Başkanı Ali Ademoğlu da, "Değerli Divan Başkanım Galip Sakder'e Vakıf'a verdikleri emekler şahsınız ve yönetim kurulunuza teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik devam edecektir. Vakıf çok önemli burada görev almaz bizler için bir şeref. Vakıf'ın en önemli özelliği fiziksel yapılar yapmasıdır. Bizim hayalimiz Bursaspor Okulu, bununla ilgili temasları yapacağız. Bursaspor Müzesi için girişimlerimiz olacak. Birlik olup her şeyi yapacağız.." şeklinde açıklamada bulundu.

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.