Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati: "Başarmak İçin Herkese İhtiyacımız Var”

BURSAARENA / Haber Merkezi

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, Ankaragücü maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özcan Bizati “Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Nereye geldiğimin ve beklentilerin farkındayım. Bu iş tek başına başarılabilecek bir iş değil. Şehri biliyorum. Potansiyelini biliyorum. Başarmak için beraber olmamız gerekiyor. Benim için lig yeni başlıyor diyebilirim. Biz gereken çalışmaları yapacağız. Şehir birlikteliğiyle başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum.'' ifadelerini kullandı.

BEN GÜLMEYİ SEVİYORUM

Ben gülmeyi seviyorum. Oyuncularımı da güldürmeyi seviyorum. Moralli olmalarını hedefliyorum. Pozitif havayı sürekli korumayı hedefliyorum. Geldiğimizden beri bu şekilde bir atmosfer oluştu. Bu durumdan ben ve oyuncularım çok memnun.

BASKILI OYNAMAK ZORUNDAYIZ

Ben Şenol Güneş ve Ersun Yanal gibi isimlerle çalıştım. Özellikle Ersun Hoca'nın sistemine yakın olduğumu ifade edebilirim. Hucümda çoğalan, defansa çabuk dönen bir takım hedefliyorum. Tabii ki defansı da ihmal edecek değiliz. Hücüm sırasında bile savunma güvenliğini elden bırakmayacağız. Ancak camianın beklediği pozitif futbol anlayışını kısa zamanda yerleştirmeyi planlıyorum. Benim elimdekini kimse alamaz, benim takımım da böyle olacak. Özetle önde oynamak istiyoruz. Baskılı oynamak zorundayız. Kafamızda böyle bir format var. Bu formatı 2-3 haftaya yerleştireceğiz. Kafamda farklı formasyonlar da var. Sezon başı olsa güzel olurdu ama 21 günlük arada o konuyla ilgili elimden geleni yapacağım. Takım beni tanıyacak. Oynatmak istediğimiz oyunu anlayacak. İlk geldiğimde takımın morali düşüktü. Bu da çok normal. Futbolcuların motivasyon ve gardı düşüktü. Sadece takım olarak düşünmeyin. Bir işi yapmayınca moraliniz bozuk olur. Ama biz bunu düzelteceğiz.

TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Ankaragücü karşılaşması güzel bir mücadele olacak. Üç puan ortada. Bu her maç için geçerli bir durum. Burada önemli olan kimin daha iyi mücadele vereceğidir. Biz mücadeleyi en üst noktada vermek zorundayız. Ankaragücü maçıyla birlikte gereken mücadeleyi vereceğiz. Burada taraftarımızın da büyük desteğine ihtiyacımız olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.