Bursa Osmangazi Belediyesi Kurucu Başkanı Erhan Keleşoğlu Hayatını Kaybetti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Osmangazi İlçesi'nin Kurucu Belediye Başkanı Erhan Keleşoğlu hayatını kaybetti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar bu gece saat:23.05'te twitter hesabından yaptığı açıklamada Osmangazi Belediyesi'nin ilk Başkanı Erhan Keleşoğlu'nun vefat ettiğini açıkladı.

Belediye Başkanı Dündar'ın açıklama mesajı şöyle;

 "Osmangazi Belediyesi'nin ilk Başkanı Erhan Keleşoğlu'nun vefatını derin bir teessürle öğrendim. Erhan Başkan'ı, ilçemize kattıklarını unutmayacağız. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun"

...

Erhan Keleşoğlu kimdir?

1941 Niğde Fertek doğumlu olan Erhan Keleşoğlu;

1961 Yılında İstanbul Galatasaray Lisesi'nden, 1965 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin Maliye ve İktisat Bölümünden mezun oldu.

1968-1972 Yılları arasında İş Bankası Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu'nda Müfettiş olarak çalıştı ve bu süreçte bir yıl süreyle Paris'te Bankacılık stajı yaptı.

1972-1975 Yılları arasında Tarsus Çukurova Sanayi İşletmeleri'nde Finansman Müdürlüğü görevinden sonra Bursa'ya yerleşti. 

1975-1978 Yıllları arasında Sönmez Endüstri Holding AŞ'de Genel Koordinatörlük gibi muhtelif firmalarda danışmanlık görevlerinde bulundu.   

1983'te Anavatan Partisi'nin (ANAP) il örgütü kurucuları arasında yer aldı, 1987' ye kadar bu partinin İl Sekreterliği görevini üstlendi.

Daha sonra Doğru Yol Partisi'ne katıldı ve 1989'da yapılan yerel seçimde bu partiden Osmangazi Belediye Başkanı seçildi.

Belediye Başkanlığı'ndan sonra bir süre Bursa BUTTİM Genel Müdürlüğü ve SÜTAŞ Genel Koordinatörlüğü görevlerinde de bulunmuş idi.

...

ERHAN KELEŞOĞLU'na Allah'tan rahmet, Aile ve Sevenlerine Başsağlığı Diliyoruz.

Bursa bir değerini daha kaybetti;

Mekanı Cennet Olsun..

BURSA ARENA E'GAZETE

...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.