Bursa Karsan’dan Kırıkkale’ye 17 Adet Atak Otobüs!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Karsan Kırıkkale’nin Ulaşımını Atak Otobüsleri ile Yeniledi!

Bursa Karsan Fabrikası, Kırıkkale ilinin toplu taşıma ağına; performanslı, konforlu ve tasarruflu otobüslerinden olan Atak ile destek verdi. Bu kapsamda, Kırıkkale’nin ulaşım ağına önemli bir katkı sağlayan Karsan, Euro 6 motorlu ve otomatik şanzımanlı 17 adet çevreci Atak otobüsü Kırıkkale Belediyesi’ne teslim etti.

Böylece Karsan, 2022 yılında Mersin’e teslim edilen 67 adetlik filonun ardından Kırıkkale teslimatı ile pazardaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Karsan İç Pazar Satış ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, Türkiye’deki her kentin sundukları toplu taşıma çözümlerinden faydalanmasını hedeflediklerini belirtti.

“Toplu taşıma sistemlerinin geleceği noktasında üstlendiğimiz rolün son derece önemli olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullanan Arpacıoğlu, “Ülkemizdeki 8 metrelik araçların %50’sinden fazlası, segmentinin de yaratıcısı olan Karsan Atak. Herkesin daha konforlu ve güvenli seyahat etmesi ve kentlerin ileri teknolojilerle donatılmış toplu taşıma sistemlerinden faydalanması adına yürüttüğümüz çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hizmet sunduğumuz şehirlere kısa sürede yenilerini de ekleyeceğiz” diye konuştu.

“Dönüşümün bir parçası oluyoruz”

Karsan’ın ulaşımın geleceğini şekillendirme vizyonu ile hareket ettiğini anımsatan Arpacıoğlu, “Sektörümüzdeki gelişmeleri yakından takip ediyor, yeniden şekillendirdiğimiz modellerimizle bu dönüşümün bir parçası oluyoruz. Ar-Ge çalışmalarımız ve üretim kabiliyetimizle tasarladığımız modellerimizle kentlerin en önemli çözüm ortakları arasında yer alıyoruz. Son olarak Kırıkkale Belediyesi’ne de teslimat gerçekleştirdik. Bu adım ile Kırıkkale’ye hizmet ettiğimiz için son derece mutluyuz” dedi.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.