Bursa'da Adli Yıl Açılış Töreni..

     BURSA ARENA / Haber Merkezi

     2016 - 2017 Adli yıl Bursa'da da yapılan bir törenle açıldı..  
     Bugün yapılan törende Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin, Bursa Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ali Rıza Bir ve Bursa Baro Başkanı Ekrem Demiröz anıta çelenk koydular.

     Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin yaptığı konuşmasında;
     “Darbe kalkışmasının ilk anlarından itibaren tereddütsüz gözaltı ve yakalama kararları vererek darbenin karşısında durduk. Daha gün aydınlanmadan Türkiye’de gözaltı kararları verilmeye başlandı. Bursa’da bizde verilen görevi layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Türkiye’de ilk gözaltına kararı veren ve yerine getiren il olarak tarihe not düştük. Darbe girişiminin ardından yargı olarak görevimizi yapmaya devam ediyoruz. FETÖ devletin bütün kılcal damarlarından temizlenene kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde bu Adli Yıl döneminde FETÖ ile mücadelenin önceliğini vurguladı.

     Bursa Valisi İzzettin Küçük de,
     “Adalet sadece suçluların teslim edilmesi, süratle yapılması değildir. Aynı zamanda suçsuzların ve masumların da ayıklanmasıdır. Hukuk beyin cerrahisinden ince bir işçilik istiyor. Herkesin ayrı bir hikayesi vardı. Onlar inceleniyor. hassasiyet gerekiyor” diye aynı ana temaya değindi.

     BURSA ARENA Ailesi olarak bu yeni adli yılın tüm ülkemize,  Hakimlerimize, C. Savcılarımıza, Tüm Yargı mensuplarına, Çalışanlarına ve diğer hukukçu Avukatlarımıza, Bilirkişilerimize hayırlı olsun, hakkaniyet her zaman baş üzerinde tutulsun dileğinde bulunuyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.